Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια είναι η Ελληνίδα που φιγουράρει ανάμεσα στους πιο καλοντυμένους του Vanity Fair;

8 Σεπτεμβρίου 2017 18:15
Ποια είναι η Ελληνίδα που φιγουράρει ανάμεσα στους πιο καλοντυμένους του Vanity Fair;

Ένα ελληνικό όνομα «φιγουράρει» ανάμεσα στα ονόματα των 10 πιο καλοντυμένων γυναικών του πλανήτη, στη φετινή λίστα του διεθνούς φήμης περιοδικού Vanity Fair.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να καθαρίσετε τα στόρια στο σπίτι!

H Ευγενία Νιάρχου, που κατοικεί μόνιμα στο Λονδίνο, διακρίθηκε από το περιοδικό για το απαράμιλλο στιλ της και κατέκτησε μια θέση ανάμεσα σε ονόματα όπως η Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, η Αμέλια Ουίνδσορ και η Σολάνζ Νόουλς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια λίστα βρισκόταν και πέρυσι!

Ποια είναι η Ευγενία Νιάρχου

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε στο Παρίσι και ζει στο Λονδίνο. Η Ευγενία Νιάρχου είναι μια πραγματική κοσμοπολίτισσα που όμως ποτέ δεν ξεχνά την αγάπη της για την Ελλάδα.

Αχολείται με τον χώρο της μόδας, έχοντας δημιουργήσει το δικό της brand κοσμημάτων Venyx.

Σε συνέντευξή της πριν δυο χρόνια περίπου, η χρυσή κληρονόμος είχε μιλήσει για την αγάπη της για τη μόδα και τη δική της Ελλάδα.

Η Ευγενία Νιάρχου είχε υποστηρίξει ότι κληρονόμησε την αγάπη της για το στιλ και την κομψότητα από τις γιαγιάδες της Ευγενία Λιβανού και Dolores Guinness: «Και οι δύο γιαγιάδες μου ήταν οι πιο κομψές γυναίκες. Εντελώς διαφορετικές, αλλά υποθέτω πως αυτή η διαφορετικότητα εξηγεί τι μου αρέσει. Έχω μια πλευρά που της αρέσουν τα όμορφα, κλασικά και κομψά σύνολα και μια άλλη που αγαπάει την τρέλα των 90s και τα χρώματα».

Οι παπούδες της Σταύρος Νιάρχος και Τίνα Λιβανού:

Η γιαγιά της Ντολόρες Γκίνες.Η κόρη της Γκίνες. Βικτόρια Χριστίνα παντρεύτηκε τον γιό του Σταύρου Νιάρχου Φίλιππο το 1984.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To hair trend που επιστρέφει από τα 90s και μας διχάζει!

Oι γονείς της:

Μιλώντας για τον εαυτό της, είχε πει: «Είμαι χαμηλών τόνων. Παρόλ’ αυτά, είμαι τολμηρή και περιπετειώδης, με περιέργεια για τη ζωή και τα μυστήριά της. Μάλλον είμαι πολύ δημιουργική, γι’ αυτό και δίνω μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες», λέγοντας ότι τα ταξίδια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού της, καθώς από τότε που θυμάται τον εαυτό της ταξιδεύει. «Είναι η ανακάλυψη του άγνωστου, των νέων εμπειριών, των νέων γεύσεων, πολιτισμών και εικόνων. Μου αρέσει να ταξιδεύω γιατί ο κόσμος είναι τόσο μεγάλος και πιστεύω πως είναι κρίμα να μην ανακαλύπτεις μέρη, αν σκεφτείς ότι ζεις μόνο μια φορά. Το ταξίδι για μένα, όμως, δε σημαίνει απαραίτητα το να πάει κανείς σ’ έναν εξωτικό προορισμό. Μπορεί απλά να είναι το ταξίδι σε μια άλλη περιοχή ή πόλη της χώρας σου. Το θέμα για μένα είναι ν’ ανοίξεις τα μάτια σου, να δεις και να πάρεις όλες τις εμπειρίες που μπορεί να σου προσφέρει ένα άγνωστο για σένα μέρος».


Η σχέση της όμως με τον τόπο καταγωγής της, την Ελλάδα, παραμένει σταθερή παρά τα δεκάδες ταξίδια. «Από την Ελλάδα αγαπώ τους ανθρώπους, τα μέρη και τον ελληνικό τρόπο ζωής. Κάτι ακόμη που αγαπώ είναι η ιστορία της -είναι τόσο πλούσια και μ’ έντονο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Επίσης, με συναρπάζει η ελληνική μυθολογία. Οι αρχαίες ιστορίες σχετικά με θεούς και ήρωες είναι μια πηγή έμπνευσης. Για τον λόγο αυτό τα μουσεία είναι πολύ σημαντικά. Είναι ο τρόπος να διατηρηθεί η ιστορία και να προωθηθεί στις μελλοντικές γενιές», έχει πει η Ευγενία Νιάρχου.

Οι υπόλοιποι της λίστας με τους καλοντυμένους!

Στο τελευταίο τεύχος του, το περιοδικό επιλέγει και τους πιο καλοντυμένους άντρες του πλανήτη, μεταξύ των οποίων ο Τζάστιν Τριντό, ο Ρότζερ Φέντερερ και ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

Το περιοδικό, στο τελευταίο τεύχος που φέρει την υπογραφή του επί 25 ετών διευθυντή του Γκρέιντον Κάρτερ, επιλέγει και τους πέντε πιο καλοντυμένους του Χόλιγουντ, καθώς και τα πιο σικάτα ζευγάρια του πλανήτη.


O Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ (AP Photo/Vadim Ghirda)

Από τη λίστα απουσιάζει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, κάτι που προκάλεσε την οργή των απανταχού υποστηρικτών της. Ανάμεσα στα πιο καλοντυμένα ζευγάρια, όμως, συγκαταλέγονται οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα αλλά και το ζεύγος Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν.


Tο ζεύγος Ομπάμα / (AP Photo/Nam Y. Huh)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού: Τι προβλέπει ο Γιάννης Καλλιάνος!

Οι 10 πιο καλοντυμένες γυναίκες

Ανχ Ντούονγκ
Σαρλότ Γκενσμπούρ
Κρίστεν Γκριν
Σολάνζ Νόουλς
Ευγενία Νιάρχου
Ρεμπέκα ντε Ραβενέλ
Ριάνα
Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας
Αμέλια Ουίνδσορ
Ντάρια Ζούκοβα

Οι 10 πιο καλοντυμένοι άντρες

Ρομπέρτο Μπόλε
Ρότζερ Φέντερερ
Ντόναλντ Γκλόβερ
ΛεΜπρον Τζέιμς
Χένρυ Κόελερ
Ντανιέλ Ρομουάντεζ
Τζον Στκλόσμπεργ
Τσάρλι Σιμ
Χάρι Στάιλς
Τζάστιν Τριντό

Οι 5 πιο καλοντυμένοι του Χόλιγουντ

Κέιτ Μπλάνσετ
Ζόι Κράβιτζ
Τζανέλ Μονά
Ρουθ Νέγκα
Ντεβ Πάτελ

Ζευγάρια

Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν
Ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας
Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα



Πηγή: Μια Ελληνίδα στη λίστα του Vanity Fair με τις πιο καλοντυμένες του πλανήτη! [εικόνες] | iefimerida.gr ου πλανήτη! [εικόνες] | iefimerida.gr

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share