Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτά τα μικρά μυστικά θα σε βοηθήσουν να δείχνεις πιο ψηλή και πιο αδύνατη!

11 Αυγούστου 2017 20:04
Αυτά τα μικρά μυστικά θα σε βοηθήσουν να δείχνεις πιο ψηλή και πιο αδύνατη!

Μια μικρόσωμη γυναίκα έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως για παράδειγμα το ότι δείχνει πάντα νεότερη απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Ωστόσο υπάρχουν και κάποια μικρά μειονεκτήματα που με την σωστή επιλογή ρούχων και αξεσουάρ μπορούν να κρυφτούν.

Κάντε λοιπόν την σωστή επιλογή του συνόλου σας και προσθέστε ύψος στο σώμα σας, αντί να φορέσετε κάτι που θα σας κάνει να δείχνετε πιο κοντή.

ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συγκλονιστική περιγραφή ενός θύματος του γιου του Πρέκα: «Δεν τον κάνανε καλά τέσσερις αστυνομικοί..κλήθηκε φρουρά από το υπόγειο του κτιρίου»

Οι συντάκτες του Bright Side ζήτησαν από κορυφαίους στιλίστες να τους δώσουν μερικές συμβουλές σχετικά με τι θα πρέπει να αποφύγει μια μικρόσωμη γυναίκα προκειμένου να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την μικροσκοπική της σιλουέτα.

Δείτε λοιπόν τη λίστα με τα 7 μυστικά για να δείχνει ψηλότερη και λεπτότερη μια μικρόσωμη γυναίκα!


Μπλούζες και φούστες

Η διατήρηση των σωστών διαστάσεων μπορεί να κάνει μια μικρόσωμη γυναίκα να δείχνει εκθαμβωτική. Οι επιλογές των ρούχων που θα φορέσει παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πόσο ψηλή και λεπτή θα δείχνει.

Αν λοιπόν επιλέξετε να φορέσετε την μπλούζα σας με χαλαρό τρόπο μπορείτε να κόψετε την σιλουέτα σας στα δυο, κάνοντας τον κορμό σας να δείχνει ογκώδης και μακρύτερος, ενώ παράλληλα τα πόδια σας θα δείχνουν πιο κοντά.

Αν όμως επιλέξετε να φορέσετε την μπλούζα μέσα από την ψηλόμεση φούστα σας ή να βάλετε ένα crop top, θα κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν μακρύτερα και την σιλουέτα σας πιο εύθραυστη και λεπτή.


Ζώνες και παπούτσια

Τα παπούτσια με λουράκι στον αστράγαλο μπορεί να αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια, ωστόσο μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε πιο κοντή αν δεν τα φορέσετε με τον σωστό τρόπο. Επιλέξτε λοιπόν μια nude απόχρωση παπουτσιού που θα ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Με αυτό τον τρόπο τα πόδια σας δεν θα «κόβονται» από το λουράκι, αλλά θα φαίνονται ενιαία και πιο ψηλά.

Επίσης, αποφύγετε τις φαρδιές ζώνες. Μοιάζουν σα να δημιουργούν μια οριζόντια γραμμή που χωρίζει τον κορμό σας στα δύο και τον διευρύνει. Αν λοιπόν δεν τις φοράτε, μπορείτε να κάνετε το σώμα σας να δείχνει πιο μακρύ και λεπτότερο.

Συνδυάστε λοιπόν ένα φόρεμα χωρίς ζώνη με nude παπούτσια και δημιουργήστε την αίσθηση ότι είστε ψηλότερη και λεπτότερη.


Μπουφάν και σακάκια

Οι μικρόσωμες γυναίκες δεν πρέπει να φορούν ογκώδη ή μακριά μπουφάν, παλτό ή σακάκια. Ο λόγος είναι προφανής. Οπτικά κάνουν τα πόδια σας να δείχνουν πιο κοντά και η σιλουέτα σας κρύβεται. Καλό θα είναι λοιπόν να επιλέγετε μπουφάν και σακάκια που έχουν μικρό όγκο, είναι κοντά και φτάνουν μέχρι την μέση ή ελάχιστα παρακάτω.

Επίσης θα πρέπει να επιλέγετε την σωστή τσάντα ανάλογα με τον σωματότυπό σας. Η καλύτερη επιλογή για μια μικρόσωμη γυναίκα είναι οι μικρές τσάντες που δεν έχουν μεγαλύτερο πλάτος από 25-30 εκατοστά. Αν πάλι σας αρέσουν περισσότερο τα σακίδια, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μικρό με καθαρό γεωμετρικό σχήμα.


Πλεκτές ζακέτες

Οι μακριές πλεκτές ζακέτες αποτελούν ένα ακόμη κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να προσθέσει λίγους πόντους στο ύψος σας χωρίς να χρειαστεί να φορέσετε ψηλά τακούνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα φορέματα που θα προτιμήσουμε τη νέα σεζόν είναι τα boho: Δείτε το γιατί!

Φορώντας ένα τέτοιο ρούχο δημιουργείτε μια κάθετη ενιαία όψη, κάτι το οποίο οδηγεί στην οπτική επιμήκυνση της σιλουέτας σας. Φυσικά δεν θα πρέπει να φοράτε πολύ φαρδιές ή με μεγάλες λεπτομέρειες, όπως τσέπες στο πλάι, ζακέτες.


Φορέματα

Τα ογκώδη και φαρδιά φορέματα δείχνουν καλύτερα στις ψηλές γυναίκες. Όταν όμως φοριούνται από μια μικρόσωμη γυναίκα τότε το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το αντίθετο. Κάνουν την σιλουέτα να δείχνει πιο κοντή και ιδιαίτερα στην περιοχή των ποδιών.

Αντίθετα, τα εφαρμοστά φορέματα και αυτά που τονίζουν την μέση ταιριάζουν υπέροχα στις μικροκαμωμένες σιλουέτες, αναδεικνύοντας τις σωστές διαστάσεις και επιμηκύνοντας την σιλουέτα προς τα πάνω.


Αντιθέσεις και μονοχρωμίες

Ο συνδυασμός αντίθετων χρωμάτων, όπως ένα φωτεινό top και ένα σκούρο bottom, διαχωρίζει την σιλουέτα σε δυο μέρη. Αυτό δημιουργεί ένα οριζόντιο όριο και τονίζει το μικρό σας ύψος.

Αντιθέτως, οι μονοχρωμίες στα σύνολα επιμηκύνουν την σιλουέτα. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα έντονα και φωτεινά χρώματα προσθέτουν όγκο.


Jean και top

Τα crop top είναι ιδανική επιλογή για μια μικρόσωμη γυναίκα. Συνδυάζοντας τα και με ένα ψηλόμεσο jean μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο σύνολο που θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kylie Jenner: Έγινε 20 χρονών και το γιόρτασε με τις αδερφές, τις φίλες της και μια περίεργη τούρτα! (photos)

Ίδιο αποτέλεσμα έχει και η επιλογή ενός crop top με μια φούστα. Δοκιμάστε το!

 

Beauty

Ροή ειδήσεων

Share