Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ν.Ψυχικό: Η τάση του χειμώνα

9 Νοεμβρίου 2011
Ν.Ψυχικό: Η τάση του χειμώνα

Τα διαρκή και, στην πλειονότητά τους, ποιοτικά openings, οι δυνατότητες που προσφέρει σε όλους να βρουν ό,τι κι αν αναζητούν από τη διασκέδασή τους, αλλά και το γεγονός ότι ανέκαθεν είχε υψηλά standards σε οτιδήποτε προσφέρει, είναι κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους το Νέο Ψυχικό αυτόν το χειμώνα θα συζητηθεί περισσότερο από ποτέ! Όσο για τα στέκια που ξεχωρίζουν... Ξεφύλλισε τις επόμενες σελίδες και θα τα ανακαλύψεις!

Tips:

Το San Paolo Grill, ένα από τα hot spots στον Φάρο Ψυχικού, είναι ιδανικό για λάτρεις του καλού φαγητού και του στυλ. (Περικλέους 11, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6773339)

Το Gaspar δεν είναι απλώς ένα all day spot στην καρδιά του Ν. Ψυχικού, αλλά και ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της πόλης. (Δημ. Βασιλείου & Λυκούργου, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6775011)

Το Adamo έχει ξεχωρίσει από πέρυσι για την εξαιρετική ιταλική κουζίνα, το κομψό bar και την κομψή διακόσμησή του. Το cigar room λειτουργεί σαν μια privé απόλαυση για λίγους και εκλεκτούς. (Δημ. Βασιλείου 16, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6713997).

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share