Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φορέματα και φούστες: Ποιο είναι το πιο "in" μήκος για φέτος;;;

13 Ιανουαρίου 2014
Φορέματα και φούστες: Ποιο είναι το πιο

Η μόδα φέτος θέλει τις μίντι πένσιλ φούστες, τις φούστες με φουρό και τα φορέματα με μήκος μέχρι και λίγο πιο κάτω από το γόνατο, να πρωταγωνιστούν στο ντύσιμο κάθε γυναίκας που θέλει να λέγεται στιλάτη αλλά και σικ!


Οι περισσότερες γυναίκες δεν τολμούν αυτό το ιδιαίτερο μήκος, αφενός γιατί δεν το έχουν συνηθίσει και αφετέρου διότι θεωρούν ότι τις κονταίνει. Αυτό βέβαια είναι μύθος.

Το γεγονός ότι φτάνουν ως τη γάμπα δεν σημαίνει ότι δεν κολακεύουν την εκάστοτε γυναίκα, ειδικά αν αυτή δεν είναι ιδιαιτέρως ψηλή. Τα πάντα έχουν να κάνουν με το παπούτσι που θα επιλέξει η κάθε κοπέλα.

Σαφέστερα, οι ψηλόλιγνες γυναίκες με μακριά και αδύνατα πόδια μπορούν να φορέσουν ένα τέτοιο φόρεμα με φλατ μποτάκια, είτε ankle boots είτε μυτερά μέχρι τον αστράγαλο που είναι hot trend της εποχής. Ενώ, οι γυναίκες που δεν είναι ιδιαίτερα ψηλές και μου δεν έχουν αδύνατες γάμπες ή τόσο skinny πόδια, καλό θα είναι να το συνδυάσουν είτε με ψηλοτάκουνα μποτάκια είτε με τις κλασσικές μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες για τις βραδινές τους εμφανίσεις. Να θυμάστε πως το τακούνι κολακεύει τη σιλουέτα, δίνει ύψος και αλλάζει όλο το «στήσιμο» του γυναικείου σώματος.

Επιλέξτε λοιπόν μια μίντι φούστα, μια φουσκωτή φούστα με φουρό από μέσα που είναι και εξαιρετικά ρομαντική και στιλάτη, ενώ παράλληλα κολακεύει τις γυναίκες με περιφέρεια και το κλασσικό φόρεμα μέχρι τη γάμπα, συνδυάστε την σωστά και απολαύστε τα κολακευτικά σχόλια που σίγουρα θα προκαλέσετε!

Μην διστάζετε- τρέξτε να πάρετε τη δικιά σας τώρα που ξεκινούν οι εκπτώσεις!

star.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΟΔΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share