Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καθρέφτη δεν έχεις κουκλίτσα μου;;; Οι κριτικές της εβδομάδας για τις στιλιστικές επιλογές των Ελληνίδων celebrities! (PHOTOS)

10 Ιανουαρίου 2014
Καθρέφτη δεν έχεις κουκλίτσα μου;;; Οι κριτικές της εβδομάδας για τις στιλιστικές επιλογές των Ελληνίδων celebrities! (PHOTOS)

Ντύνονται, βγαίνουν, φωτογραφίζονται. Όλα καλά! Η Δανάη- Άρτεμις Ρώμικ όμως δεν ξαποσταίνει ποτέ και μέσω της στήλης της στο περιοδικό YES, Style Wars, ανταποδίδει τα στυλιστικά πυρά σε μια μάχη στην οποία ο μόνος ηττημένος είναι η αισθητική - γενικά!

EΛΕΝΑ ΤΖΑΒΑΛΙΑ - ΠETA ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ!

Όταν είσαι εντυπωσιακά όμορφη, αϊνσταϊνικά έξυπνη και Οσκαρικά ταλαντούχα, ο κόσμος σε μέμφεται και σε φθονεί. Και
έτσι όταν ένα πρωί βγαίνεις από την έπαυλη να πας βόλτα το τεριέ φορώντας μια απλή, απέριττη γούνα, σε περιμένει η
φιλοζωική οργάνωση Peta για να σ' τη λερώσει με κόκκινη μπογιά. Πώς αντιδράς; Τη βάφεις όλη κόκκινη και βγαίνεις!
Απλά! Πόσο θεά;


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ - ΜΕ ΜΠΑΡΕΤΑ Η ΜΠΕΡΕΤΑ; KILLING ME SOFTLY...

Σκοπεύοντας προφανώς να δολοφονήσει την (επτάψυχη όπως αποδεικνύεται) αισθητική μας, η ηθοποιός αντί να πάρει το νόμο στα χέρια της πυροβολώντας μας στο δόξα πατρί με μια μπερέτα, επέλεξε τον πιο αργό και βασανιστικό τρόπο. Και σαν να ζούμε το γνωστό μαρτύριο με τις σταγόνες, αργοπεθαίνουμε κοιτώντας τη καρέ καρέ, σπιθαμή προς σπιθαμή, από την κορφή ως τις γόβες με τη μπαρέτα.


ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ - ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ (Φ)ΟΛΑ

Κορίτσι μου, εσύ είσαι; Τρόμαξα να σε γνωρίσω! Μα γιατί ντύθηκες τόοοσο πολύ; Μήπως εκεί που πήγες δεν είχαν ανοι-
χτό καλοριφέρ; Και εάν ναι, γιατί δεν έβγαλες το μαστίγιο που κουβαλάς πάντα στην τσάντα σου για να τους τιμωρήσεις;
Υπέροχο το στράπλες φόρεμά σου σε σχήμα καρδιάς αλλά την επόμενη φορά θέλω να προστατεύσεις αυτές τις υπέρκομψες γόβες από τη φθορά. Συμβουλή μου: Βγάζε τες όταν είναι να πέσεις στα τέσσερα (για τις ανάγκες φωτογράφισης εννοείται).


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Η πολυαγαπημένη της στήλης, η λαμπερή πανελίστρια με την κοφτερή γλώσσα και το styling που σπάει κόκαλα, υπέπεσε σε ατόπημα αγοράζοντας κολάν αμφιβόλου ποιότητος, το οποίο όπως όλοι βλέπουμε μπήκε στο πρώτο κιόλας πλύσιμο. Τα λεπτά σαν κλαράκια πόδια της έμειναν εκεί, ακάλυπτα, να υποφέρουν από την παγωνιά του χειμώνα, με μόνη τους συντροφιά τα κοκκινοβαμμένα νυχάκια της, εκτεθειμένα κι αυτά στα δυσχερή καιρικά φαινόμενα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share