Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Στυλάτη όσο έχει κρύο;;; Κάντο όπως οι stars!!! (PHOTOS)

6 Ιανουαρίου 2014
Στυλάτη όσο έχει κρύο;;; Κάντο όπως οι stars!!! (PHOTOS)

Μην αφήνεις την παγωνιά να «κλέψει» πόντους από το προσωπικό σου στυλ. Ξέχνα τις φαρδιές φόρμες και τα χοντροκομμένα μπουφάν και εμπνεύσου από τις σταρς για να παραμείνεις ζεστή και κομψή όλη την ημέρα.

Η κάπα- Λέιτον Μίστερ:
Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl τις κρύες μέρες του χειμώνα επιλέγει funky κομμάτια με κλασσικό χαρακτήρα για να παραμείνει ζεστή. Επένδυσε στην αγοράς μιας κάπας που είναι ένα από τα πιο διαχρονικά και κομψά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Για πιο μοντέρνες εμφανίσεις μη διστάσεις να επιλέξεις το συγκεκριμένο πανωφόρι σε έντονες και φωτεινές αποχρώσεις για να πας κόντρα στο μουντό χειμώνα.


Το τουίντ τζάκετ- Έμα Στόουν:
Η διάσημη ηθοποιός πόνταρε στην αγορά ενός κομματιού από το ζεστό τουίντ ύφασμα και η επιλογή της την έβγαλε ασπροπρόσωπη! Το συγκεκριμένο πανωφόρι δίνει ένα classy χαρακτήρα στο σύνολο της σταρ, ενώ παράλληλα οι δερμάτινες πινελιές το μεταμορφώνουν σε super trendy κομμάτι.


Oversized σακάκι - Ντακότα Φάνινγκ:
Η Ντακότα Φάνινγκ επιλέγει το must have κομμάτι της χειμερινής σεζόν στην καλύτερη εκδοχή του. Οι παλ αποχρώσεις του συνόλου της συνδυάζονται τέλεια με το ροζ παλ oversized σακάκι, που δίνει έξτρα πόντους στυλ σε κάθε εμφάνιση.


Το δερμάτινο με γούνινη επένδυση- Κέιτ Μπόρσγουορθ:
Η ξανθιά καλλονή για μια casual εμφάνισή της, επιλέγει ένα από τα πιο εντυπωσιακά δερμάτινα κομμάτια. Το τζάκετ σε καφέ απόχρωση με επένδυση από γούνα ταιριάζει σε κάθε περίσταση, ακόμα και αν το θερμόμετρο πλησιάζει τους μείον 5 βαθμούς κελσίου.


Cozy- Ολίβια Γουάιλντ:
Η ηθοποιός μας δείχνει στην πράξη, ότι το φθινοπωρινό denim τζάκετ μπορεί να μετατραπεί στο κατάλληλο πανωφόρι ακόμα και τις ημέρες που κάνει παγωνιά. Συνδύασέ το με μια πλεκτή ζακέτα και ένα μάλλινο ή βαμβακερό πλεκτό και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις με το super trendy mix&match σύνολό σου.


Το μακρύ παλτό- Σάλμα Χάγιερ:
Αν θέλεις να κάνεις μια επίσημη έξοδο και να μην τουρτουρίζεις, επένδυσε στην αγορά ενός κομψού παλτό σε έντονο χρώμα. Η αισθησιακή ηθοποιός, μπορεί μέσα από το παλτό της να φορά το sexy μαύρο φόρεμά της, αλλά το κόκκινο πανωφόρι της την κρατάει ζεστή όσο φωτογραφίζεται από τους παπαράτσι.


Το aviator τζάκετ- Κάιλι Μινίγκ:
Η 44χρονη τραγουδίστρια σε μια καθημερινή της βόλτα συνδυάζει τις τάσεις για να παραμείνει ζεστή. Κάνε το ίδιο, φορώντας το σκουφάκι σου και επενδύοντας στην αγορά ενός aviator τζάκετ με cozy statement τον γούνινο γιακά.

Total black-Κέιτ Μός:
Το τοπ μόντελ αγαπά τη μονοχρωμία αλλά και το δερμάτινο τζάκετ της. Σε αυτή της την εμφάνιση αποθέωσε το total black outfit της επιλέγοντας το δερμάτινο κομμάτι και τις μυτερές της γόβες από λουστρίνι. Να θυμάσαι ότι ένα total black σύνολο μπορεί να αναδείξει κάθε σιλουέτα αφού σε προσθέτει πόντους σε ύψος και «καμουφλάρει» τυχών παραπανίσια κιλά, στο λεπτό.
Extra tip: Αν επιλέξεις ένα τέτοιο outfit σιγουρέψου ότι έχει συνδυάσει διάφορα υφάσματα σε μαύρες αποχρώσεις. Επέλεξε μεταξωτό παντελόνι και δερμάτινο τζάκετ, και ξέχνα ένα σύνολο με βαμβακερά κομμάτια μόνο, για να μην μοιάζεις σαν να πηγαίνεις σε κηδεία...

faysbook.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΟΔΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share