Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καθρέφτη δεν έχεις κουκλίτσα μου;;; Οι κριτικές της εβδομάδας για τις στιλιστικές επιλογές των Ελληνίδων celebrities! (PHOTOS)

4 Ιανουαρίου 2014
Καθρέφτη δεν έχεις κουκλίτσα μου;;; Οι κριτικές της εβδομάδας για τις στιλιστικές επιλογές των Ελληνίδων celebrities! (PHOTOS)

Ντύνονται, βγαίνουν, φωτογραφίζονται. Όλα καλά! Η Δανάη- Άρτεμις Ρώμικ όμως δεν ξαποσταίνει ποτέ και μέσω της στήλης της στο περιοδικό YES, Style Wars, ανταποδίδει τα στυλιστικά πυρά σε μια μάχη στην οποία ο μόνος ηττημένος είναι η αισθητική - γενικά!

ΤΖΕΝΗ ΤΖΙΒΕΡΙΩΤΗ - ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ

Το μοντέλο φαίνεται πως περνά κρίση δεύτερης εφηβείας, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει κολλήσει στον τοίχο του υπνοδωματίου της ένα τεράστιο πόστερ του Είδωλου του Styling, της Super Κατερίνας (της Καινούργιου εννοείται). Η Τζένη, προσπαθώντας απεγνωσμένα αλλά μάταια να αντιγράψει το είδωλο, δεν ξέρει πως δυστυχώς Καινούριου γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ - Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΣΟΥ

Δεν είναι μόνο που αδυνάτισε αισθητά, δεν είναι που προφανώς η ευτυχία -όχι, κανένας πλαστικός χειρουργός- έβαλε το χεράκι της και φαίνεται δέκα χρόνια νεότερη, είναι και που η αγαπητή ηθοποιός ανήκει στις πρώτες Ελληνίδες που τόλμησαν την τάση του oversized. Μιλάμε, φυσικά, για τα υπερμεγέθη ρούχα που στη χώρα μας είναι εδώ και δεκαετίες γνωστά και ως τα ρούχα του μακαρίτη. Την αγαπάμε!

ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑ - Ο άνθρωπος έχει προορισμό να θέτει συνεχώς νέους στόχους. Και όπως κάθε κορίτσι έχει δικαίωμα στο όνειρο, έτσι και η Στέλλα δικαιούται να ονειρεύεται πως όταν μεγαλώσει, θα λικνίσει το φιδίσιο κορμί της στην πασαρέλα της Victoria's Secret φορώντας ultra sexy κορσέδες, με την Cara Delevingne και την Adriana Lima να την κοιτούν χαιρέκακα. ΟΚ, Στέλλα, κατεβαίνεις. Μόνο προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και διασυρμού.

ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ - ΓΚΑΣΠΑΡ, ΜΕΛΧΙΟΡ & ΛΑΟΥΡΑ

Αφού δημιούργησε στην κουζίνα της την παραδοσιακή γερμανική συνταγή «ψητή χήνα με κόκκινο λάχανο», η γλυκιά Λάουρα πέταξε την ποδιά και μη χάνοντας λεπτό πέρασε στο αμέσως επόμενο έθιμο που θέλει τα παιδάκια στη Γερμανία να ντύνονται τρεις μάγοι, άρτι αφιχθέντες από τη Βηθλεέμ. Αν της ανοίξεις, μπορείς να της δώσεις γλυκά, λεφτά ή ακόμα καλύτερα κάτι της προκοπής για να ρίξει πάνω της, μέρες που 'ναι.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share