Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δείτε τα υπέροχα "Manolos" που παρουσιάστηκαν στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου!!! (PHOTOS)

20 Σεπτεμβρίου 2013
Δείτε τα υπέροχα

Οι περισσότερες μάθαμε τα «Manolos» μέσα από τη σειρά Sex and the city και την ευλαβική πίστη και λατρεία της Κάρι Μπράτσο στο.. Θεό της Manolo Blahnik.

Ψηλοτάκουνα με ιδιαίτερη αισθητική και μοναδικό στυλ, δημιουργούνται από τον γκουρού των παπουτσιών για να σαγηνέψουν την καρδιά κάθε γυναίκας! Ο Manolo Blahnik σχεδιάζει υπέρκομψα ψηλοτάκουνα συνδυάζοντας πάντα το διαχρονικό με το μοντέρνο και δημιουργεί... τέχνη!


Φέτος η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο είχε την τιμή να φιλοξενήσει για πρώτη φορά τις δημιουργίες του Ισπανού σχεδιαστή και βεβαίως η παρουσίαση της νέας του κολεξιόν για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 έκανε την ανατροπή

Τα νέα Manolos παρουσιάστηκαν μέσω μιας ταινίας μικρού μήκους του σκηνοθέτη Michael Roberts στην πολυτελή αίθουσα προβολών του Covent Garden Hotelκαι βεβαίως απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια.

Με vintage επιρροές από την πατρίδα του, ο Ισπανός σχεδιαστής δημιούργησε μια φολκλόρ συλλογή με χρυσά κεντήματα, κρόσσια, μπροκάρ υφές και glamorous στοιχεία. Από τη νέα του σειρά δεν έλειψαν τα girly κομμάτια, οι υπέρκομψες σουέντ μυτερές γόβες, τα δερμάτινα σανδάλια και τα ανδρόγυνα brogues για το εναλλακτικό κοινό του Manolo Blahnik.

πηγή: faysbook.gr
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share