Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Aυτά είναι τα ρούχα με την υπογραφή της Nicki Minaj και λέγονται "Kmart"!!! (PHOTOS)

18 Σεπτεμβρίου 2013
Aυτά είναι τα ρούχα με την υπογραφή της Nicki Minaj και λέγονται

Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τον Οκτώβριο ώστε να ξέρεις αν θέλεις να αγοράσεις τα ρούχα που υπογράφει η Nicki Minaj.Η όπως και να το κάνουμε εκκεντρική τραγουδίστρια συνεργάστηκε με την αμερικανική αλυσίδα καταστημάτων εκπτώσεων "Kmart" και είναι έτοιμη να δείξει την συλλογή της. Η 29 ετών ράπερ προβάρει μάλιστα τα κομμάτια της κολεξιόν που θα μπορούμε να δούμε περισσότερα από τον ερχόμενο Οκτώβριο, καθώς τότε έχουν οριστεί τα επίσημα αποκαλυπτήρια. Προς το παρόν τα είδαμε στον Instagram.


Η σειρά σε πολύ λογικές τιμές περιλαμβάνει μίνο φορέματα, κάποια εφαρμοστά, κάποια πιο coctail, ολόσωμες φόρμες, αθλητικές και μη, crop top συνσυασμένα με παντελόνια. Τα αγαπημένα της χρώματα, ροζ και κίτρινο κυριαρχούν, ενώ ενδιαφέροντα είναι τα μαύρα και τα χρυσά.


Εκτός από την μουσική η Nicki Minaj έχει υπάρξει κριτής στο "American Idol" και έχει παίξει στην ταινία "The Other Woman", στην οποία πρωταγωνιστεί η Cameron Diaz. Έχει ακόμα συνεργαστεί με την MAC και έχει υπογράψει ακόμα δύο αρώματα με τους "Macy's" και "Elizabeth Arden".


Με την "Kmart" έχουν επίσης συνεργαστεί οι Selena Gomez, Adam Levine και Sofia Vergara.

Δείτε την συλλογή με την υπογραφή της Nicki Minaj για την "Kmart"!!!

πηγή: cosmo.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NEA ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ροή ειδήσεων

Share