Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεχάστε το Ombre!!! Πλέον της μόδας είναι το Sombre!!! (PHOTOS)

12 Σεπτεμβρίου 2013
Ξεχάστε το Ombre!!! Πλέον της μόδας είναι το Sombre!!! (PHOTOS)

Παρακάτω σου έχουμε την εξέλιξη του ombre για να πας διαβασμένη στον κομμωτή σου (όταν κλείσεις ραντεβού και του ζητήσεις να σου κάνει sombre!)...

Φθινόπωρο- Χειμώνας 2012- '13: Σκληρό ombre



Το ombre μας πρωτοσυστήθηκε ως μια πολύ σκληρή διαβάθμιση χρωμάτων από την ρίζα μέχρι τις άκρες. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί μέσα σε ένα μήκος μαλλιού να βλέπαμε δύο εντελώς διαφορετικά χρώματα μεταξύ τους. Όπως, για παράδειγμα, πολύ σκούρα καστανή ρίζα και πολύ ξανθιά ανοιχτή άκρη. Το πιο χαρακτηριστικό σκληρό ombre το υποστήριξε στο catwalk ο οίκος Prada και το μετέφερε στον δρόμο η Drew Barrymore (και όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά! Η Drew είχε σκληρό ombre στα μαλλιά της πολύ πριν εμείς το δούμε στον οίκο Prada).

Άνοιξη- Καλοκαίρι 2013: Κλασικό ombre



Η τεχνική του κλασικού ombre βασιζόταν στην πιο φυσική διαβάθμιση χρωμάτων από την ρίζα μέχρι την άκρη χάρη στην χρήση των αποχρώσεων μόκα. Και σε αυτή την περίπτωση η ρίζα παραμένει πιο σκούρα αλλά maximum 2-3 τόνους σε σχέση με την άκρη. Η Sarah Jessica Parker είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα κλασικού ombre.

Φθινόπωρο- Χειμώνας 2013- '14: Sombre



Η τεχνική sombre προέρχεται από το soft και το ombre και όπως μαρτυρά και η λέξη πρόκειται για το πιο απαλό ombre που συναντήσαμε ποτέ. Η τεχνική, όπως μας αποκάλυψαν οι hair colorists της L'Oreal Professionnel περιλαμβάνει σκούρες ανταύγειες που τοποθετούνται σε μια βάση ombre για πιο απαλό και φυσικό αποτέλεσμα. Το sombre, όπως το είδαμε στις πασαρέλες αλλά και στην Alexa Chung, είναι ιδανικό για γυναίκες που έχουν δοκιμάσει ήδη το ombre και ψάχνουν την επόμενη τάση στο χρώμα των μαλλιών τους.

πηγή: tlife.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share