Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! Ξεπουλάει ο Λάκης Γαβαλάς!!! Τι έχει στο μυαλό του ο γνωστός σχεδιαστής;;;

11 Σεπτεμβρίου 2013
ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! Ξεπουλάει ο Λάκης Γαβαλάς!!! Τι έχει στο μυαλό του ο γνωστός σχεδιαστής;;;

Τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις του σχεδιάζει ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος φέρεται αποφασισμένος να μη μείνει μακριά από τη δημοσιότητα.

Προς το παρόν πάντως o Λάκης Γαβαλάς φρόντισε να ξεπουλήσει όλα τα ρούχα στο κατάστημα του στο Κολωνάκι βάζοντας κυριολεκτικά «τρελές» προσφορές. Είναι ενδεικτικό άλλωστε το γεγονός ότι μέχρι χθες το μεσημέρι είχαν πουληθεί περίπου 4.500 κομμάτια.

Μιλώντας στην Espresso ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς δήλωσε πως «αυτό που γίνεται είναι ένα ξεπούλημα, ξεπουλιέται ό,τι παλιό. Είτε λέγεται αναμνήσεις, είτε κακή ενέργεια, είτε διαστρεβλωμένο παρελθόν».

Στο μεταξύ ο Λάκης Γαβαλάς θα έρθει ξανά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη σε ένα μήνα, στις 11 Οκτωβρίου, για τη μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο.

Νωρίτερα θα κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star μια συνάντηση από την οποία έχει ήδη ανεβάσει φωτογραφίες στο instagram ενώ μέχρι τότε «σκοτώνει» την ώρα του φωτογραφίζοντας μαλάκια.

Για του λόγου το αληθές η φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του ο Λάκης Γαβαλάς με τη λεζάντα «Καλημέρα, το τέλος ενός μαλακίου. Με φως και τρέλα».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Λάκης Γαβαλάς:

fimes.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share