Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ZARA: Η απόλυτη φούστα της σεζόν σε σούπερ τιμή - Κοστίζει 12,99€ από 19,95!

Προλάβετε πριν εξαντληθεί

10 Ιανουαρίου 2021 09:23
ZARA: Η απόλυτη φούστα της σεζόν σε σούπερ τιμή - Κοστίζει 12,99€ από 19,95!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ψάχνετε μια φούστα, αλλά δεν έχετε βρει την κατάλληλη; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς το τέλειο κομμάτι από τα καταστήματα Zara. Ανανεώστε τη ντουλάπα σας με ελάχιστα χρήματα!

Κοιτάζοντας τις εκπτώσεις των Zara το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια mini φούστα denim, την οποία πρέπει σίγουρα να την αγοράσετε, καθώς εκτός από στιλάτη είναι και άνετη! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ μια μπλούζα που μπορείτε να συνδυάσετε με τη φούστα.

Μια μικρή περιγραφή:

Ψηλόμεση μίνι φούστα. Τσέπες μπροστά και πίσω τσέπες patch. Όψη ξεβαμμένου. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Για να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 95% από οργανικό βαμβάκι.

Βαμβάκι που καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Στην καλλιέργειά του, δεν χρησιμοποιούνται επίσης γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους.

Δείτε την:

ZARA φούστες

εκπτώσεις ZARA

ZARA: Δείτε και το μπουφάν που κοστίζει κάτω από 20 ευρώ

Μπορεί η κορωνοϊός να έχει επηρεάσει πολύ τα καταστήματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας σκέφτονται καθώς κάνοντας μια έρευνα αγοράς ανακαλύψαμε στα ZARA απίστευτες προσφορές.

Πιο συγκεκριμένα το Athensmagazine.gr εντόπισε ένα τέλειο κοντό μαύρο μπουφάν με υφή δέρματος και διπλό φερμουάρ, το οποίο σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας. Το κόστος του ανέρχεται στα 15,99 ευρώ και μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ. Το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο ζευγάρι παπούτσια από καταστήματα ZARA.

Μια μικρή περιγραφή

ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΜΑΥΡΟ - 3046/031

Μπουφάν με υφή δέρματος, στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Κάτω μέρος με τελείωμα εβαζέ. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

ΥΛΙΚΑ EΞΩTEPIKO
ΒΑΣΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ
ΦOΔPA
100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Να μην σιδερώνεται
  • Όχι στεγνό καθάρισμα
  • Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο

Τρομερό μπουφάν από τα καταστήματα ZARA

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share