Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτες προσφορές από τα Pull and Bear - Το πουκάμισο των ονείρων σας που κοστίζει κάτω από 15 ευρώ

Δώστε μια πιο ροκ νότα στο στυλ σας!

5 Ιανουαρίου 2021 11:54
Απίστευτες προσφορές από τα Pull and Bear - Το πουκάμισο των ονείρων σας που κοστίζει κάτω από 15 ευρώ

Θέλετε να είστε στην μόδα 7/24 και δεν έχετε βρει τα ρούχα που θα σας εντυπωσιάσουν; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ καθημερινά για εσάς προκειμένου να σας βρίσκει όλα τα fashion items της σεζόν. Έτσι λοιπόν ανακαλύψαμε στο e-shop από τα Pull and Bear το πουκάμισο των ονείρων σας σε απίστευτη τιμή.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κοντό πουκάμισο με όψη δέρματος που βγαίνει σε δύο χρώματα: μαύρο και πράσινο ανοικτό και το κόστος του ανέρχεται τώρα στα 12,99 ευρώ από τα 19,99 ευρώ. Μην το σκέφτεστε κάντε δικό σας με ένα κλικ εδώ δίνοντας μια πιο ροκ διάθεση στο στυλ σας.

Ωστόσο το Athensmagazine.gr επειδή φροντίζει για εσάς θα σας πρότεινε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια από τα καταστήματα ZARA.

Μια μικρή περιγραφή

Κοντό πουκάμισο από ύφασμα με όψη δέρματος, με μακριά μανίκια, κλασικό γιακά, μπροστινές τσέπες και κλείσιμο με κουμπιά.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Εξωτερική: 64% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ - 30% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ - 6% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ MAX 30ºC
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
  • ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ

Το πουκάμισο από τα καταστήματα Pull and Bear που θα σας ξετερελάνει

ZARA: Απογειώστε το στυλ σας με αυτό το πουκάμισο που κοστίζει κάτω από 20 ευρώ

Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς το τέλειο μακρύ πουκάμισο από τα καταστήματα ZARA! Είναι ένα κομμάτι που σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας αν θέλετε να είστε στην μόδα 7/24.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μαύρο πουκάμισο με γιακά και υφή δέρματος με τσέπες στο στήθος και στην μέση με το κόστος του να ανέρχεται στα 19,99 ευρώ. Μην το σκέφτεστ κάντε το δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ.

Παράλληλα το Athensmagazine.gr σας προτείνει να το συνδυάσετε με τις πιο σικ διαχρονικές γόβες από τα καταστήματα luigi.

Μια μικρή περιγραφή

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕ ΕΦΕ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Πουκάμισο με γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με πιέτες. Τσέπες patch με καπάκι στο στήθος. Ζώνη με φοδραρισμένη αγκράφα από το ίδιο υλικό. Κάτω μέρος με άνοιγμα στα πλάγια. Κλείσιμο μπροστά με snap buttons.

ΥΛΙΚΑ EΞΩTEPIKO

ΒΑΣΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ

100% ΒΙΣΚΟΖΗ

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Να μην σιδερώνεται
  • Όχι στεγνό καθάρισμα
  • Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο

Πουκάμισο ZARA

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share