Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Luigi: Οι πιο σικ και διαχρονικές γόβες που κοστίζουν μόνο 19,99 ευρώ

Για all day εμφανίσεις!

29 Δεκεμβρίου 2020 15:38
Luigi: Οι πιο σικ και διαχρονικές γόβες που κοστίζουν μόνο 19,99 ευρώ

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα παπούτσια και ειδικά τα ψηλοτάκουνα; Για αυτό λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα Luigi την must have γόβα, η οποία κοστίζει τώρα μόνο 19,99 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια μαύρη μυτερή γόβα με λουράκι στον αστράγαλο, η οποία βγαίνει και σε κάμελ και σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας στις γιορτές. Μην το σκέφτεστε κάντε τη δική σας πανεύκολα online από το eshop με ένα κλικ εδώ!

Παράλληλα εμείς θα σας προτείναμε να τις συνδυάσετε με αυτό το τέλειο φόρεμα που σίγουρα θα σας κάνει το fashion icon της βραδιάς.

Μια μικρή περιγραφή

Γόβες μυτερές με μπάρετα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Φόρμα:
Κανονική
Τύπος Σόλας:
Τακούνι
Υψος Τακουνιού:
8 CM
Κατηγορία:
Γόβες
Τύπος Παπουτσιού:
Μυτερό
Pattern:
Μονόχρωμο
Υλικό:
Συνθετικό Δέρμα

KEM: Το πιο σικάτο τσαντάκι σε τιμή έκπληξη!

Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας κι αυτό γιατί είναι τα κομμάτια που ολοκληρώνουν κάθε σύνολο. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την πιο ωραία τσάντα για να σας συνοδεύει σε όλες τις εμφανίσεις σας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα προκειται για ένα χιαστί μαύρο τσαντάκι που είναι από τα πιο hot item της σεζόν και φυσικά θα το βρείτε στην ΚΕΜ σε πολύ προσιτή τιμή, καθώς το κόστος του ανέρχεται τώρα στα 36 ευρώ. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας μέσω της νέας δυνατότητας του click away ή online από το eshop με ένα κλικ εδώ!

Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο σακάκι αλκαντάρα που θα σίγουρα θα απογειώσει την εμφάνισή σας.

Μια μικρή περιγραφή

Τσάντα χιαστί σε συνθετικό υλικό Elite. Ασφαλές κλείσιμο με φερμουάρ, ενιαίος εσωτερικός χώρος με τσεπούλα με φερμουάρ και θέση κινητού. Χιαστί χέρι με δυνατότητα αυξομείωσης.

  • Λείο συνθετικό υλικό
  • Ασημί εξαρτήματα
  • Εσωτερική τσέπη με φερμουάρ και θήκη κινητού
  • Κλείσιμο με καπάκι
  • Εσωτερικό επενδεδυμένο με φόδρα
  • Μακρύ χέρι : 58 cm
  • 13 cm (Υ) 6 cm (Π) 21 cm (Μ)
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share