Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στο πολυκατάστημα Attica στο CityLink, η νέα συλλογή Dolce&Gabbana make up!

26 Ιουλίου 2011
Στο πολυκατάστημα Attica στο CityLink, η νέα συλλογή Dolce&Gabbana make up!

«Πριν λίγες ημέρες παρουσιάστηκε το τελευταίο λανσάρισμα ενός οίκου άμεσα συνδεδεμένου με την πολυτέλεια. Όλοι όσοι θέλησαν να γνωρίσουν πρώτοι τη συλλογή Dolce&Gabbana Make Up παραβρέθηκαν στην παρουσίαση της που έγινε στο πολυκατάστημα attica (CityLink) τη Δευτέρα 11 Ιουλίου. Έμπειροι make-up artists έδωσαν προσωπικές συμβουλές μακιγιάζ στους καταναλωτές που πήγαν στο πολυκατάστημα attica (CityLink) για να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα.

Η Ελλάδα με την αγάπη της για την πολυτέλεια και για τη μάρκα Dolce&Gabbana είναι η 6η χώρα παγκοσμίως που λάνσαρε τη νέα συλλογή Dolce&Gabbana Make Up. Οι σχεδιαστές Domenico Dolce & Stefano Gabbana επιμελήθηκαν προσωπικά αυτή τη συλλογή εμπνευσμένοι από τα χρώματα που παρουσιάζονται στις πασαρέλες της μόδας. Η συλλογή "The Make Up" εκφράζει το πάθος, την παράδοση και τον αισθησιασμό, έννοιες απόλυτα συνυφασμένες με τον οίκο Dolce&Gabbana.

Πολυτελής χρυσός, Μεσογειακός αισθησιασμός, Χολυγουντιανό glamour - Όλα δένουν υπέροχα μέσα στη συλλογή Dolce&Gabbana Make Up»

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share