Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Το φόρεμα που κοστίζει κάτω από 15 ευρώ και θα λατρέψεις

Τρέξτε να προλάβετε την απίστευτη προσφορά

21 Δεκεμβρίου 2020 12:36
ZARA: Το φόρεμα που κοστίζει κάτω από 15 ευρώ και θα λατρέψεις

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το πανέμορφο μίνι φόρεμα με πιέτες και στρογγυλή λαιμόκοψη σε ένα υπέροχο χρώμα της άμμου που κοστίζει κάτω από 15 ευρώ.

Είναι μια all time classic επιλογή που είμαστε σίγουροι πως δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα, έτσι λοιπόν αν θέλετε να το κάνετε δικό σας μπορείτε πανεύκολα με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι μπορείτε να το συνδυάσετε εμείς θα σου προτείνουμε έναν... extreme συνδυασμό. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα μποτάκια από τα καταστήματα Luigi που θα χαρίσουν μια πιο ροκ νότα στο outfit σας και ταυτόχρονα την απόλυτη άνεση.

Μια μικρή περιγράφη

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΦΥΣΙΚΟ - 7385/301

Αμάνικο κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη. Μπροστινές τσέπες με καπάκι. Λεπτομέρεια πιέτα στην πλάτη και πιέτες στα πλάγια. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά που καλύπτονται από πατιλέτα.

ΥΛΙΚΑ EΞΩTEPIKO

98% ΒΑΜΒΑΚΙ

2% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 40ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα με τετραχλωροαιθυλένιο
  • Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο

Τρομερή προσφορά από τα Luigi: Τα παπούτσια που κοστίζουν τώρα μόνο 24,99 ευρώ - Τρέξτε να προλάβετε

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο πρέπει να μπαίνουμε σιγά σιγά σε mood γιορτών για να αλλάξει η διάθεσή μας.

Τα παπούτσια είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά σε ένα ντύσιμο για αυτό το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα luigi το μποτάκι που θα απογειώσει το στυλ σου στις γιορτές!

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα παπούτσι που βγαίνει σε δύο χρώματα καφέ και μαύρο και κοστίζει τώρα μόνο 24,99 ευρώ από 49,99 ευρώ. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop κάνοντας κλικ εδώ!

Το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να το συνδυάσετε με αυτό το φόρεμα από τα καταστήματα Zara που σίγουρα θα σας κάνει το απόλυτο fashion icon της βραδιάς.

Μια μικρή περιγραφή

Σαιζόν:
Φθινόπωρο-Χειμώνας
Φόρμα:
Κανονική
Τύπος Σόλας:
Τακούνι
Κατηγορία:
Μποτάκια με Τακούνι
Τύπος Παπουτσιού:
Μυτερό
Φόδρα:
Συνθετικό Υφασμα
Δέσιμο:
Φερμουάρ
Υψος Παπουτσιού:
19 CM
Υψος Τακουνιού:
9 CM
Υλικό:
Συνθετικό Δέρμα

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share