Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανζουρλισμός με τις εκπτώσεις των Zara: Αγοράστε πουλόβερ με ζώνη μόνο με 17,99€ από 29,95

Ζεστό και... άνετο!

3 Δεκεμβρίου 2020 11:34
Πανζουρλισμός με τις εκπτώσεις των Zara: Αγοράστε πουλόβερ με ζώνη μόνο με 17,99€ από 29,95

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω του lockdown, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι σταματούν να σκέφτονται τους καταναλωτές τους. Έτσι τα ZARA, έχουν βάλει εκπτώσεις για να κάνετε τις αγορές σας, παρόλο που είστε στο σπίτι.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε ένα πουλόβερ σε εκπληκτική τιμή. Κοστίζει 17,99€ από 29,95. Μη χάσετε την ευκαιρία! Αγοράστε το πριν εξαντληθεί.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις προσφορές, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα πουλόβερ με ζώνη στο χρώμα της άμμου. Πρόκειται για ένα πουλόβερ που εκτός από στιλάτο είναι και ζεστό! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ ένα τζιν που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή:

Πουλόβερ με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι που τελειώνει σε μανσέτα. Λεπτομέρεια ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Για να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΜΕ ΖΩΝΗ
29,95 EUR
17,99 EUR
-35%
ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ

Cyber week στα Zara - Το φόρεμα που κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ

Μπορεί να βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας, ωστόσο σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε τις αγορές μας τόσο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι όσο και για τις γιορτές γενικότερα.

Έτσι λοιπόν θέλοντας να σας βάλουμε σε ένα άλλο mood βρήκαμε από τα καταστήματα ZARA ένα φόρεμα που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας στις γιορτές.

Πιο συγκεκριμένα το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και εντόπισε ένα εμπριμέ φόρεμα που σήμερα λόγω της ημέρας Cyber week κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ, ενώ παράλληλα μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ με το κατάλληλο παπούτσι και σίγουρα θα είναι από τα πιο fashion items της ντουλάπας σας.

Μπορείτε εύκολα να το κάνετε δικό μας με ένα κλικ εδώ!

Το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο ζευγάρι παπούτσια.

Μια μικρή περιγραφή

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΜΠΛΕ - 8694/071

Κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια πιέτες. Κάτω μέρος με ασύμμετρο τελείωμα. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

100% ΒΙΣΚΟΖΗ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share