Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σούπερ προσφορές στα Zara: Αγοράστε κοντό μπουφάν μόνο με 25,99€ από 39,95

Θα το λατρέψετε!

29 Νοεμβρίου 2020 09:14
Σούπερ προσφορές στα Zara: Αγοράστε κοντό μπουφάν μόνο με 25,99€ από 39,95
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι σταματούν να σκέφτονται τους καταναλωτές τους. Έτσι τα ZARA, έχουν βάλει εκπτώσεις για να κάνετε τις αγορές σας, παρόλο που είστε στο σπίτι. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε ένα τέλειο κοντό μπουφάν μόνο με 25,99 ευρώ! Προλάβετε πριν εξαντληθεί!

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις προσφορές, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα εκρού κοντό μπουφάν με συνθετικό μαλλί προβάτου. Πρόκειται για ένα μπουφάν που εκτός από στιλάτο είναι και ζεστό. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ μια δερμάτινη φούστα που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή:

Μπουφάν με γιακά και μακρύ μανίκι. Κρυφές μπροστινές τσέπες. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ. Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

KONTO ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΜΑΛΛΙ ΠΡΟΒΑΤΟΥ
39,95 EUR
25,99 EUR
-30%
ΕΚΡΟΥ

Zara: Mid season sale - Τρέξτε να προλάβετε το animal print φόρεμα που κοστίζει μόνο 16,99 ευρώ

Θέλετε να είστε στην μόδα 7/24 αλλά δεν έχετε χρόνο για να κάνετε έρευνα αγοράς; Εμείς είμαστε εδώ για εσάς προκειμένου να σας βρίσκουμε καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα το Athensmagazine.gr βρήκε στα καταστήματα ZARA το mini animal print φόρεμα που θα απογειώσει ακόμη και τις πιο απλές και καθημερινές σας εμφανίσεις.

Το φόρεμα αυτό είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα αφού το σχέδιο του είναι αυτό που θα το εντάξει αμέσως στα hot items της σεζόν, ενώ οι λεπτομέρειες του θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Για εμάς ιδανικός συνδυασμός θα ήταν με αυτό το συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει και είναι σε απίστευτη οικονομική τιμή. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ ή από κάποιο κατάστημα ZARA.

Μια μικρή περιγραφή

ΦΟΡΕΜΑ MINI ANIMAL PRINT ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
16,99 EUR
-40%
ΜΑΥΡΟ / ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ - 2587/159

Φόρεμα με V ντεκολτέ, φιόγκο και μακρύ μανίκι. Φόδρα. Κάτω μέρος με τελείωμα εβαζέ. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share