Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οι online εκπτώσεις συνεχίζονται: Αγοράστε από τα ZARA δερμάτινη φούστα σε σούπερ τιμή

Μη χάσετε την ευκαιρία! Κάντε την αγορά σας!

28 Νοεμβρίου 2020 13:54
Οι online εκπτώσεις συνεχίζονται: Αγοράστε από τα ZARA δερμάτινη φούστα σε σούπερ τιμή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω του lockdown, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι σταματούν να σκέφτονται τους καταναλωτές τους. Έτσι τα ZARA, έχουν βάλει εκπτώσεις για να κάνετε τις αγορές σας, παρόλο που είστε στο σπίτι. Εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς και βρήκαμε μια φούστα σε εκπληκτική τιμή. Κοστίζει 15,99 ευρώ από 22,95.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις προσφορές, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία μαύρη φούστα με όψη δέρματος paperbag. Πρόκειται για μια φούστα, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ μια πουκαμίσα που μπορείτε να συνδυάσετε με τη φούστα.

Μια μικρή περιγραφή:

Μίνι φούστα με λάστιχο στη μέση και ζώνη στην ίδια απόχρωση. Μπροστινές τσέπες patch με καπάκι και κουμπί. Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

ZARA: Πανζουρλισμός με το φόρεμα που κοστίζει μόνο 17,97 ευρώ

Μπορεί να βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας, ωστόσο σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε τις αγορές μας τόσο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι όσο και για τις γιορτές γενικότερα. Έτσι λοιπόν θέλοντας να σας βάλουμε σε ένα άλλο mood βρήκαμε από τα καταστήματα ZARA ένα φόρεμα που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας στις γιορτές.

Πιο συγκεκριμένα το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και εντόπισε ένα εμπριμέ φόρεμα που σήμερα λόγω της ημέρας Black Friday κοστίζει μόνο 17,97 ευρώ, ενώ παράλληλα μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ με το κατάλληλο παπούτσι.

Το φόρεμα μπορείτε να το κάνετε δικό μας online από το eshop με ένα κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο παλτό.

Μια μικρή περιγραφή

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΜΑΥΡΟ - 0034/245

Μίνι φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και βολάν. Μακρύ μανίκι με τελείωμα σε μανσέτα. Δετή ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Φόδρα. Κλείσιμο μπροστά τύπου πόλο με κουμπιά.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share