Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ZARA: Αγοράστε ψηλόμεσο παντελόνι μόνο με 12,99 ευρώ από 25,95

Το απόλυτο κομμάτι της σεζόν!

24 Νοεμβρίου 2020 11:47
ZARA: Αγοράστε ψηλόμεσο παντελόνι μόνο με 12,99 ευρώ από 25,95

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω του lockdown, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι σταματούν να σκέφτονται τους καταναλωτές τους. Έτσι τα ZARA, έχουν βάλει προσφορές για να κάνετε τις αγορές σας, παρόλο που είστε στο σπίτι. Εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς και βρήκαμε ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε τρομερή τιμή. Κοστίζει 12,99 ευρώ από 25,95.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις εκπτώσεις, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα παντελόνι full length. Πρόκειται για ένα παντελόνι το οποίο θα σας βολέψει αρκετά, διότι εκτός από στιλάτο είναι και άνετο. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ μια πουκαμίσα που ταιριάζει με το παντελόνι.

Μια μικρή περιγραφή:

Ψηλόμεσο παντελόνι με μπροστινές τσέπες και πίσω τσέπη με ρέλι. Φαρδύ μπατζάκι. Κρουαζέ κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας.

Αυτή η ίνα παράγεται από την ανακύκλωση πλαστικού PET, όπως αυτό που βρίσκεται στα μπουκάλια νερού. Μετατρέποντας αυτά τα απορρίμματα σε νέο πόρο, μειώνουμε την παραγωγή παρθένων πρώτων υλών και μαζί της την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων. Για να το αγοράσετε, μπείτε εδώ.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ FULL LENGTH
25,95 EUR
12,99 EUR
-45%

Ουρές στα ZARA για την τσάντα city που θα απογειώσει το στυλ σου - Σε τιμή σοκ!

Αν ψάχνετε μια τσάντα που θέλετε να βάζετε τα πράγματα σας και να τα κουβαλάτε καθημερινά με ασφάλεια το Athensmagazine.gr σας έχει βρει την κατάλληλη επιλογή από τα καταστήματα Zara. Πρόκειται για μια τσάντα ώμου, η οποία είναι χιαστή με χοντρή αλυσίδα και σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας.

Η συγκεκριμένη επιλογή σίγουρα θα σας κρατήσει στιλάτες 7/24 και κοστίζει μόνο 14,99 ευρώ, ενώ μπορείτε να την προμηθευτείτε online από το eshop κάνοντας κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτή τη χουχουλιάρικη ζακέτα για πιο casual εμφανίσεις.

Μια μικρή περιγραφή

ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΓΑΖΙΑ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ - ΜΑΥΡΟ - 6461/610

Tσάντα σε σχέδιο χιαστί σε colour μαύρο. Εξωτερικό μέρος με γαζιά σε σχήμα εξαγώνων. Χειρολαβή με χοντρή αλυσίδα. Αφαιρούμενο λουρί ώμου για πέρασμα χιαστί. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Μαγνητικό κλείσιμο.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

ΧΕΡΟΥΛΙ
100% ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΛΟΥΡΙ ΩΜΟΥ
60% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ,
40% ΣΙΔΗΡΟΣ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΓΕΜΙΣΜΑ

100% ΟΞΙΚΟ ΑΛΑΣ ΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

 

Ροή ειδήσεων

Share