Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανζουρλισμός στα Zara με την πλεκτή μπλούζα - Κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ

Αγοράστε την πριν βγει sold out!

19 Νοεμβρίου 2020 11:20
Πανζουρλισμός στα Zara με την πλεκτή μπλούζα - Κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω του lockdown, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι σταματούν να σκέφτονται τους καταναλωτές τους. Έτσι τα ZARA, έχουν βάλει εκπτώσεις για να κάνετε τις αγορές σας, παρόλο που είστε στο σπίτι. Εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς και βρήκαμε μία πλεκτή μπλούζα σε σούπερ τιμή. Κοστίζει 9,99 ευρώ από 19,95.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις προσφορές, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα γκρι πλεκτό μπλουζάκι με όρθιο γιακά. Πρόκειται για μια μπλούζα, η οποία θα σας βολέψει αρκετά. Είναι άνετη και ζεστή. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τζιν από τα Bershka που ταιριάζει απόλυτα με τη μπλούζα.

Μια μικρή περιγραφή:

Πλεκτή μπλούζα με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Τελειώματα σε ύφανση ριμπ.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 30% TENCEL™ Lyocell.

Αυτή η ίνα λαμβάνεται κυρίως από το ξύλο ευκαλύπτου, από δάση που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης η οποία διασφαλίζει την αναδάσωσή τους. Παράγεται σε ένα κλειστό κύκλωμα το οποίο επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση του νερού και πάνω από το 99% των χημικών ουσιών και είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Ecolabel. Για να την αγοράσετε, μπείτε εδώ.

ΠΛΕΚΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑΚΑ
19,95 EUR
9,99 EUR
-45%
ΓΚΡΙ

ZARA: Εσύ θα το φορούσες; Το φόρεμα που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σου σε τιμή σοκ

Το φόρεμα είναι ένα ρούχο το οποίο είναι ευκολοφόρετο και φυσικά πολύ άνετο, αρκεί να βρείτε το κατάλληλο. Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας βρίσκει καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν. Έτσι λοιπόν βρήκαμε στα καταστήματα ZARA ένα φόρεμα με υφή δέρματος το οποίο είναι με κοντό μανίκι και κοστίζει μόνο16,99 ευρώ.

Το συγκεκριμένο φόρεμα φοριέται από το πρωί έως το βράδυ, ενώ μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε από κάποιο κατάστημα ZARA είτε online από το eshop κάνοντας κλικ εδώ! Το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να το συνδυάσετε με αυτή την υπέροχη τσάντα που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας.

Μια μικρή περιγραφή

ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΥΦΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΜΑΥΡΟ - 4387/224

Φόρεμα με γιακά και κοντό μανίκι puff με τελείωμα σε λάστιχο. Κάτω μέρος με τελείωμα εβαζέ. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

ΒΑΣΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share