Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το κορμάκι με λεπτομέρειες από διαφάνεια από τα Bershka είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα

Θα το λατρέψεις!

16 Νοεμβρίου 2020 09:16
Το κορμάκι με λεπτομέρειες από διαφάνεια από τα Bershka είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το διχτυωτό κορμάκι με κουκούλα που θα απογειώσει τις αθλητικές σου εμφανίσεις.

Τα τελευταία χρόνια τα κορμάκια, οι φόρμες και τα κολάν έχουν πάρει άλλη θέση στις ντουλάπες μας και δεν προορίζονται μόνο για το γυμναστήριο αλλά ακόμη και για μία νυχτερινή έξοδο αφού με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Το Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα έκανε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων και βρήκε για εσάς ένα από τα κορυφαία κομμάτια της σεζόν και δεν είναι άλλο από αυτό το ιδιαίτερο κορμάκι.

Η διαφάνεια είναι αυτή που θα σου χαρίσει τον απόλυτο αισθησιασμό και παράλληλα θα σε κάνει να νιώσεις άνετα αγκαλιάζοντας τις καμπύλες και αναδεικνύοντας τα κατάλληλα σημεία. Αν πάλι έχεις τους ενδοιασμούς σου και προτιμάς τις πιο safe επιλογές, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μίνιμαλ κορμάκι που είμαστε σίγουροι πως θα ερωτευτείς.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka καθώς και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Το δερμάτινο μπουφάν από τα Bershka με γούνινη επένδυση είναι η καλύτερη αγορά που θα κάνεις αυτό το χειμώνα

Ο χειμώνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά εμείς οι γυναίκες πέρα από τα ρούχα που θα διαλέξουμε για να προφυλαχτούμε από το κρύο θέλουμε να είμαστε και in fashion φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας. Το Athensmagazine.gr βρήκε λοιπόν για σένα στα καταστήματα Bershka το πιο μοδάτο και το πιο χουχουλιάρικο μπουφάν της σεζόν!

Μιλάμε φυσικά για ένα μπουφάν με δερμάτινη όψη και με εσωτερικό συνθετική γούνα προβάτου. Ένα μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή και παράλληλα full in fashion! Θα μπορούσες να το συνδυάσεις με όλες σου τις καθημερινές εμφανίσεις αλλά και σε μια χαλαρή βραδινή έξοδο.

Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη. Μπορείς να το φορέσεις και από τις δύο πλευρές ανάλογα με την όψη που ταιριάζει καλύτερα με το υπόλοιπο outfit σου. Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το καρό κολάν από τα ZARA.

Μην το σκέφτεσαι, καν΄το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share