Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξεπούλημα στα ZARA - Το τοπ που κοστίζει μόνο 4,99 ευρώ

Θα πάθετε πλάκα

13 Νοεμβρίου 2020 09:39
Ξεπούλημα στα ZARA - Το τοπ που κοστίζει μόνο 4,99 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θες να είσαι στην μόδα αλλά δεν μπορείς να βρεις κάτι που να σε ενθουσιάζει; Εμείς είμαστε εδώ για να βρίσκουμε για εσάς όλα τα fashion items της σεζόν σε απίστευτα οικονομικές τιμές.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA το τοπ που θα απογειώσει το στυλ σας, είναι ραντάκι και βγαίνει σε τρία χρώματα: γκρι σταχτί, λευκό και μαύρο, ενώ το κόστος της είναι μόλις 4,99 ευρώ.

Εμείς θα σας προτείναμε να τo συνδυάσετε με αυτή την χουχουλιάρικη ζακέτα. Την συγκεκριμένη μπλούζα μπορείτε να την προμηθευτείτε είτε σε κάποιο κατάστημα ZARA είτε ηλεκτρονικά μέσα από το eshop κάνοντας κλικ εδώ.

Μια μικρή περιγραφή

ΤΟΠ CROPPED ΜΕ ΑΠΑΛΗ ΥΦΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΜΑΥΡΟ - 1131/807

Κοντό τοπ με ίσιο ντεκολτέ και λεπτές τιράντες. Ύφασμα με απαλή υφή.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

44% ΒΙΣΚΟΖΗ, 29% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 23% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, 4% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

  • ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΛΙΔΙΑ

Online ξεπούλημα στα ZARA: Το φόρεμα που θα σε κάνει το απόλυτο θηλυκό κοστίζει μόλις 9,99€

Βρήκαμε στα ZARA το μεσάτο φόρεμα που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά με έκπτωση 40% και τελική τιμή μόλις 9,99€.

Τα ZARA έχουν ξεκινήσει τις εκπτώσεις κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο ρούχο να πρωτοδιαλέξουμε. Μπορεί οι καταστάσεις να μην μας επιτρέπουν να επισκεφθούμε τα αγαπημένα μας καταστήματα αλλά τίποτα δεν μας σταματά από το online shopping. Κάναμε λοιπόν μια έρευνα στα e shop και δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο... ξεπούλημα των ΖARA.

Το μάτι μας σταμάτησε σε αυτό το υπέροχο μεσάτο φόρεμα που θα μας συνοδεύσει σε όλες μας τις εμφανίσεις και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω μας. Το ιδιαίτερο κόψιμο του στην πλάτη με τις χιαστί λεπτομέρειες είναι αυτό που το καθιστά το απόλυτο must have της σεζόν. Και μιας και οι έξοδοι μας είναι περιορισμένοι, αν θέλεις να το υιοθετήσεις για το απόλυτο office look σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα λευκό T-shirt από μέσα και αυτές τις υπέροχες δερμάτινες δετές μπότες.

Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share