Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανδαιμόνιο στα ZARA για το limited edition κρεμαστό

Προλάβετε το!

9 Νοεμβρίου 2020 12:15
Πανδαιμόνιο στα ZARA για το limited edition κρεμαστό

Βρήκαμε στα ZARA το limited edition κρεμαστό που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες και κοστίζει μόλις 12,95 ευρώ!

Μπορεί το lockdown να μας έχει στερήσει τη δυνατότητα να χαζέψουμε βιτρίνες ο ελεύθερος χρόνος μας όμως μας επιτρέπει να περνάμε ώρες μπροστά από τις οθόνες μας χαζεύοντας τα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων.

Αυτή τη φορά δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάποιο ρούχο ή κάποιο παπούτσι καθώς το ενδιαφέρον μας κέντρισε ένα υπέροχο κολιέ. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που βρίσκεται σε limited edition σε χρυσό χρώμα και θα το βρεις με όλα τα μονογράμματα. Μιλάμε για το απόλυτο item καθώς μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα στο λαιμό σου. Αν πάλι προτιμάς άλλου είδους κοσμήματα, ρίξε μια ματιά σε αυτό το σετ με σκουλαρίκια.

Μην το σκέφτεστε, κάντε το δικό σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Μια μικρή περιγραφή για το κρεμαστό:

ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ LIMITED EDITIONΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
12,95 EUR
ΧΡΥΣΑΦΙ - 4736/600
Σετ που δεν χωρίζεται από μεταλλική αλυσίδα με κρεμαστό μενταγιόν με ανάγλυφο αρχικό. Κλείσιμο με κρίκο.

Βρήκαμε στα ZARA το παλτό που είναι η επιτομή της άνεσης!

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το μάλλινο καρό παλτό που ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά και κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ.

Και ποια δεν ερωτεύτηκε τα πλεκτά παλτό από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν; Και όχι άδικα φυσικά, μιας και είναι απόλυτα άνετα και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να γίνουν άκρως θηλυκά!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για σένα τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Έτσι και σήμερα, βρήκαμε το απόλυτο, τέλειο και κλασσικό καρό παλτό από τα καταστήματα ZARA. Το καλύτερο όμως στο αφήσαμε για το τέλος... Παρ' όλο που πρόκειται για ένα limited edition κομμάτι και φανταζόμασταν πως η τιμή του θα ήταν απλησίαστη, κοστίζει μόλις 49,95€. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο... casual, ρίξε μια ματιά σε αυτό το τζιν τζάκετ από τα Bershka.

Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ και να είσαι σίγουρη πως δεν θα το αποχωριστείς όλο το χειμώνα.

 

Ροή ειδήσεων

Share