Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka το απόλυτο must have παντελόνι που έχει κάνει θραύση

Θα το λατρέψεις!

9 Νοεμβρίου 2020 10:09
Βρήκαμε στα Bershka το απόλυτο must have παντελόνι που έχει κάνει θραύση

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το δερμάτινο παντελόνι καμπάνα που έγινε ανάρπαστο στην εκπληκτική τιμή των 25,99€!

Σε μια σύντομη έρευνα μας στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων, το μάτι μας σταμάτησε σε ένα υπέροχο δερμάτινο παντελόνι από τα Bershka. Βέβαια, ακόμη πιο δελεαστικό το έκανε η έξτρα χαμηλή τιμή του.

Τα παντελόνια με καμπάνα τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα γιατί χαρίζουν μια ψηλόλιγνη φιγούρα σε όλες τις γυναίκες, αναδεικνύουν τέλεια τις καμπύλες και φυσικά φοριούνται όλη μέρα. Μπορείς να τα συνδυάσεις το πρωί με ένα απλό T shirt και το βράδυ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν για εμάς ο ιδανικός συνδυασμός, ρίξε μια ματιά σε αυτή τη γόβα από τα καταστήματα ZARA που σίγουρα θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά.

Μην το σκέφτεσαι, απλά κάνε ένα κλικ εδώ και αγόρασε το!

Ξεπουλάει σαν "τρελό" αυτό το baggy τζιν από τα Bershka

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το τέλειο baggy τζιν που κάνει πάταγο και έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 25,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές για να είσαι πάντα in fashion και παράλληλα να κάνετε οικονομία!

Έτσι και σήμερα λοιπόν, σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων εντοπίσαμε το παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα τζιν με ιδιαίτερο κόψιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε σωματότυπο και σε κάθε περίσταση.

Μπορείς να το φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου. Η φαρδιά του μέση είναι η μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη μέση σου να φαίνεται δαχτυλίδι και το "ριχτό" του κόψιμο αυτό που θα σου κρύψει εκείνα τα λίγα παραπάνω κιλάκια που βασανίζεσαι να χάσεις. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν δεν έχεις καταλήξει ακόμα για το παπούτσι που θα το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μποτάκια που είμαστε σίγουροι πως θα το λατρέψεις!

 

Ροή ειδήσεων

Share