Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Bershka κυκλοφόρησαν τη φούστα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα

Θα την ερωτευτείς!

7 Νοεμβρίου 2020 13:41
Τα Bershka κυκλοφόρησαν τη φούστα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα την απόλυτη τάση της σεζόν, ο λόγος για τη midi πλισέ φούστα με δερμάτινη όψη από τα καταστήματα Bershka.

Όπως έχετε αντιληφθεί τα ρούχα με δερμάτινη όψη όπως και τα animal print κάνουν θραύση, γι' αυτό κι εμείς ξεχωρίσαμε από την νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka μια midi φούστα με δερμάτινη όψη που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ.

Το ιδιαίτερο κόψιμο της είναι αυτό που θα αναδείξει τα πόδια σου και θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου. Η 60s γραμμή της είναι αυτή που μπορεί να την εντάξει ακόμη και σε καθημερινές σου εμφανίσεις αλλά παράλληλα να δώσει μια άκρως σικ νότα στη βραδινή σου έξοδο. Αν πάλι ψάχνεις κάτι για να σε ζεστάνει τις κρύες ημέρες, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μάλλινο παλτό από τα ZARA.

Bershka ξεπούλημα: Το κορμάκι που έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες κοστίζει μόλις 5,99€

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το πιο μίνιμαλ και ταυτόχρονα εντυπωσιακό κορμάκι που θα αναδείξει τις καμπύλες σου και δεν θα θες να αποχωριστείς!

Τα κορμάκια είναι αυτά που μας τρέλαναν όλο το χειμώνα και δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε και τώρα η κολεξιόν με τα καλοκαιρινά που είναι ακόμα πιο σέξι και η δουλεία μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολη! Είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα καθώς αποτελεί την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα "τι να φορέσω". Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που θα απογειώσει ένα total black outfit αλλά παράλληλα μπορεί να γίνει και το passepartout σου για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 5,99€!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις για μία απλή βόλτα με τις φίλες σου, ρίξε μια ματιά σε αυτό το διαχρονικό τζιν και απογείωσε ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση. Αν πάλι η βόλτα σου καταλήξει σε βραδινή έξοδο, μην ανησυχείς καθόλου, απλά συνδύασε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες!

 

Ροή ειδήσεων

Share