Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Zara: Τρέξτε να προλάβετε το παπούτσι που κοστίζει μόνο 14,99 ευρώ

Απογειώστε το στυλ σας!

6 Νοεμβρίου 2020 08:02
Zara: Τρέξτε να προλάβετε το παπούτσι που κοστίζει μόνο 14,99 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θες να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει; Εμείς είμαστε εδώ και φροντίζουμε καθημερινά για σένα. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA ένα τρομερό παπούτσι με χρυσό τακούνι για να κάνεις τις εμφανίσεις σου μοναδικές.

Το συγκεκριμένο παπούτσι μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, καθώς έχει μικρό τακούνι και είναι άνετο. Το βασικότερο είναι ότι η τιμή του τώρα ανέρχεται στα 14,99 ευρώ. Επίσης μπορείς να το κάνεις δικό σου τόσο από τα καταστήματα ZARA όσο και online από το e - shop κάνοντας κλικ εδώ.

Να αναφέρουμε ότι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια θεωρούνται πάντα διαχρονικά και τονίζουν τη θηλυκότητα της γυναίκας. Προσθέτουν πόντους, ενώ παράλληλα τονίζουν τα πόδια καθώς βελτιώνουν τη στάση του σώματος. Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο φόρεμα.

Μια μικρή περιγραφή

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ KITTEN ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
14,99 EUR
-40%
ΜΑΥΡΟ - 2208/610

Μαύρο παπούτσι με τακούνι. Τακούνι kitten μεταλλιζέ. Μυτερό τελείωμα.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΩ

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

80% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ, 20% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΣΟΛΑ

100% TPU

ΠΑΤΟΣ

90% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ, 10% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

Ο έρωτας της σεζόν βρίσκεται στα ZARA και δεν είναι άλλος από το πανέμορφο μίνι φόρεμα από βελούδο

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το πανέμορφο μίνι φόρεμα από βελούδο στο πιο εντυπωσιακό χρώμα της σεζόν με λιγότερο από 20 ευρώ!

Αν είναι ένα ύφασμα που χαρακτηρίζει το χειμώνα αυτό είναι το βελούδο. All time classic επιλογή που είμαστε σίγουροι πως δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Έτσι και σήμερα η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων και δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε αυτό το φόρεμα.

Λίγο το βελούδο, λίγο το ιδιαίτερο πετρόλ, πράσινο χρώμα του, λίγο το άνοιγμα στην πλάτη ήταν αυτά που το καθιστούν το Νο1 στις επιλογές μας για τις βραδινές μας εξόδους. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου και όχι μόνο δεν θα μετανιώσεις για την επιλογή σου αλλά θα... δικαιωθείς.

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, εμείς θα σου προτείνουμε έναν... extreme συνδυασμό. Ρίξε μια ματιά σε αυτές τις δερμάτινες μπότες που θα χαρίσουν μια πιο ροκ νότα στο outfit σου και ταυτόχρονα την απόλυτη άνεση.

Zara: Mid season sale - Τρέξτε να προλάβετε το animal print φόρεμα που κοστίζει μόνο 16,99 ευρώ

Θέλετε να είστε στην μόδα 7/24 αλλά δεν έχετε χρόνο για να κάνετε έρευνα αγοράς; Εμείς είμαστε εδώ για εσάς προκειμένου να σας βρίσκουμε καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα το Athensmagazine.gr βρήκε στα καταστήματα ZARA το mini animal print φόρεμα που θα απογειώσει ακόμη και τις πιο απλές και καθημερινές σας εμφανίσεις.

Το φόρεμα αυτό είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα αφού το σχέδιο του είναι αυτό που θα το εντάξει αμέσως στα hot items της σεζόν, ενώ οι λεπτομέρειες του θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Για εμάς ιδανικός συνδυασμός θα ήταν με αυτό το συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει και είναι σε απίστευτη οικονομική τιμή. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ ή από κάποιο κατάστημα ZARA.

Μια μικρή περιγραφή

ΦΟΡΕΜΑ MINI ANIMAL PRINT ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
16,99 EUR
-40%
ΜΑΥΡΟ / ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ - 2587/159

Φόρεμα με V ντεκολτέ, φιόγκο και μακρύ μανίκι. Φόδρα. Κάτω μέρος με τελείωμα εβαζέ. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

 

Ροή ειδήσεων

Share