Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα ZARA το εμπριμέ φόρεμα που θα δώσει μια boho νότα στις καθημερινές σου εμφανίσεις

Δεν θα θες να το αποχωριστείς!

2 Νοεμβρίου 2020 13:47
Βρήκαμε στα ZARA το εμπριμέ φόρεμα που θα δώσει μια boho νότα στις καθημερινές σου εμφανίσεις

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το εμπριμέ φόρεμα που θα απογειώσει ακόμη και τις πιο απλές και καθημερινές σου εμφανίσεις.

Ποιος είπε πως το boho style είναι αποκλειστικά για το καλοκαίρι μιας και χαρίζει μια αίσθηση ανεμελιάς, ελευθερίας και χαλαρότητας; Το Athensmagazine.gr σήμερα έψαξε και βρήκε για εσάς τον τέλειο τρόπο για να εντάξετε το boho style ακόμη και στις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις.

Το φόρεμα αυτό είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα αφού το σχέδιο του είναι αυτό που θα το εντάξει αμέσως στα hot items της σεζόν, ενώ οι λεπτομέρειες του με διαφάνεια θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Για εμάς ιδανικός συνδυασμός θα ήταν με ένα ζευγάρι cowboy μπότες αλλά επειδή όπως έχουμε ξαναπεί τα αγαπημένα μας αθλητικά πλέον έχουν λάβει άλλη θέση στην γκαρνταρόμπα μας, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα λευκά sneakers που θα σας χαρίσουν άνεση και στιλ.

Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

ZARA: Mid season sale - Τρέξτε να προλάβετε το καρό παλτό σε τιμή σοκ

Οι εκπτώσεις στα καταστήματα ZARA ξεκίνησαν τρέξτε να προλάβετε τα πιο in items της σεζόν, προκειμένου να είστε in fashion 7/24. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα Zara το τέλειο καρό παλτό που θα απογειώσει το στυλ σας.

Πιο συγκεκριμένα, το παλτό έχει μπροστινές τσέπες και ένα κουμπί και η τιμή του ανέρχεται τώρα στα 40,99 ευρώ από 69,95 ευρώ.

Το προϊόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε από τα καταστήματα Zara είτε online από το eshop κάνοντας κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτή την τέλεια ριπ μπλούζα για να κάνετε τις εμφανίσεις σας μοναδικές.

Μια μικρή περιγραφή

ΚΑΡΟ ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΜΑΛΛΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΚΑΦΕ - 2761/283

Κοντό παλτό από σύμμεικτο ύφασμα με μαλλί. Γιακάς με πέτο και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες. Κάτω μέρος με σκίσιμο πίσω.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

64% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 32% ΜΑΛΛΙ, 4% ΑΛΛΕΣ ΙΝΕΣ

ΦOΔPA

ΚΥΡΙΟ ΥΦΑΣΜΑ
52% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ,
48% ΒΙΣΚΟΖΗ

ΛΑΙΜΟΣ
100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share