Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ZARA: Ουρές για τη δερμάτινη τσάντα που κοστίζει μόνο 19,99€ - Θα πάθετε σοκ

Τρέξτε να προλάβετε

31 Οκτωβρίου 2020 10:48
ZARA: Ουρές για τη δερμάτινη τσάντα που κοστίζει μόνο 19,99€ - Θα πάθετε σοκ

Η τσάντα είναι αδιαμφησβήτητα το αξεσουάρ που ολοκληρώνει το outfit της κάθε γυναίκας. Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά για να σας βρίσκουμε όλα τα fashion items της σεζόν, προκειμένου να είστε στην μόδα 7/24.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και εντόπισε στα καταστήματα ZARA μια τέλεια δερμάτινη τσάντα, σε διάφορα χρώματα που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, την τσάντα μπορείτε να την κάνετε δική σας είτε από κάποιο κατάστημα ZARA είτε μέσω του eshop κάνοντας κλικ εδώ! Το κόστος της τσάντας είναι 19,99 ευρώ και εμείς θα σας προτείναμε να τη συνδυάσετε με αυτό το τέλειο παλτό.

Μια μικρή περιγραφή

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - 6621/610

Δερμάτινη τσάντα σε σχέδιο χιαστί διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα. Διπλή δερμάτινη τσάντα. Λουρί ώμου για πέρασμα χιαστί. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Με κλείσιμο με φερμουάρ και με καπάκι με μαγνητικό κούμπωμα.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

100% ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ

ΛΟΥΡΙ ΩΜΟΥ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

Βρήκαμε στα Bershka το πιο στυλάτο και χουχουλιάρικο μπουφάν που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες

Ο χειμώνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά εμείς οι γυναίκες πέρα από τα ρούχα που θα διαλέξουμε για να προφυλαχτούμε από το κρύο θέλουμε να είμαστε και in fashion φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας. Το Athensmagazine.gr βρήκε λοιπόν για σένα στα καταστήματα Bershka το πιο μοδάτο και το πιο χουχουλιάρικο μπουφάν της σεζόν!

Μιλάμε φυσικά για ένα μπουφάν με δερμάτινη όψη και με εσωτερικό συνθετική γούνα προβάτου. Ένα μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή και παράλληλα full in fashion! Θα μπορούσες να το συνδυάσεις με όλες σου τις καθημερινές εμφανίσεις αλλά και σε μια χαλαρή βραδινή έξοδο.

Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη. Μπορείς να το φορέσεις και από τις δύο πλευρές ανάλογα με την όψη που ταιριάζει καλύτερα με το υπόλοιπο outfit σου. Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το καρό παντελόνι από τα ZARA.

Μην το σκέφτεσαι, καν΄το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share