Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Zara: Τρέξτε να προλάβετε το παλτό που θα απογειώσει το στυλ σας

Σε απίστευτη τιμή για all day εμφανίσεις

30 Οκτωβρίου 2020 09:56
Zara: Τρέξτε να προλάβετε το παλτό που θα απογειώσει το στυλ σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θες να είσαι στην μόδα 7/24 και δεν έχεις χρόνο να κάνεις μια έρευνα αγοράς προκειμένου να κάνεις τις αγορές σου; Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά για να σας βρίσκουμε όλα τα fashion items της σεζόν και να σας έχουμε μέσα στην μόδα.

Το Athensmagazine.gr εντόπισε στα καταστήματα Zara το oversized παλτό που θα απογειώσει το στυλ σου και κοστίζει τώρα 49,99 ευρώ από 99,95 ευρώ και θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο ζευγάρι παπούτσια.

Το συγκεκριμένο παλτό μπορείς να το προμηθευτείς ειτε από τα καταστήματα Zara είτε online μέσω του eshop κάνοντας κλικ εδώ!

Μια μικρή περιγραφή

ΠΑΛΤΟ OVERSIZEDΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΓΚΡΙ - 7978/338

Παλτό από σύμμεικτο ύφασμα με μαλλί. Γιακάς και μακρύ μανίκι. Τσέπες με καπάκι στο μπροστινό μέρος. Σταυρωτό κλείσιμο

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

42% ΜΑΛΛΙ, 32% lyocell, 24% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, 2% ΑΛΛΕΣ ΙΝΕΣ

ΦOΔPA

100% ΒΙΣΚΟΖΗ

ZARA: Τρέξτε να προλάβετε την πιο hot τάση στις τσάντες σε τιμή σοκ

Η τσάντα είναι αδιαμφησβήτητα το αξεσουάρ που ολοκληρώνει το outfit της κάθε γυναίκας. Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά για να σας βρίσκουμε όλα τα fashion items της σεζόν.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και εντόπισε στα καταστήματα ZARA μια τέλεια μαύρη τσάντα που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, την τσάντα μπορείτε να την κάνετε δική σας είτε από κάποιο κατάστημα ZARA είτε μέσω του eshop κάνοντας κλικ εδώ! Το κόστος της τσάντας είναι 29,95 ευρώ και θα σας προτείναμε να τη συνδυάσετε με αυτό το τέλειο φούτερ.

Μια μικρή περιγραφή
ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΑΖΙΑ
ΜΑΥΡΟ - 6056/610

Τσάντα σε σχέδιο shopper και μαύρο χρώμα. Λεπτομέρεια γαζιά στην εξωτερική πλευρά. Χειρολαβές. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ZARA: Τρέξτε να προλάβετε το φόρεμα που φοριέται χειμώνα - καλοκαίρι σε τιμή σοκ

Θες να είσαι στη μόδα 7/24 και δεν έχεις χρόνο να κάνεις μια έρευνα αγοράς; Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά για να σου βρίσκουμε όλα τα fahion items της σεζόν σε τιμές σοκ. Το Athensmagazine.gr ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA ένα μίντι μαύρο φόρεμα που φοριέται χειμώνα - καλοκαίρι, ενώ το κόστος του είναι μόνο 15,99 ευρώ από 29,95 ευρώ.

Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από κάποιo κατάστημα ZARA είτε online μέσω του eshop κάνοντας κλικ εδώ. Ενώ, έχετε τη δυνατότητα να το φορέσετε τόσο το καλοκαίρι με ένα σανδάλι, όσο και το χειμώνα με ένα αρβυλάκι. Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτά τα παπούτσια που σίγουρα θα απογειώσουν το στυλ σου.

Μια μικρή περιγραφή
ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΟΓΚΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΜΑΥΡΟ - 4514/302
Αμάνικο μίντι φόρεμα με V ντεκολτέ. Κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή. Λεπτομέρεια πιέτες

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO
100% ΒΑΜΒΑΚΙ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share