Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ZARA: Τρέξτε να προλάβετε την πιο hot τάση στις τσάντες σε τιμή σοκ

Για all day εμφανίσεις

29 Οκτωβρίου 2020 08:26
ZARA: Τρέξτε να προλάβετε την πιο hot τάση στις τσάντες σε τιμή σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τσάντα είναι αδιαμφησβήτητα το αξεσουάρ που ολοκληρώνει το outfit της κάθε γυναίκας. Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά για να σας βρίσκουμε όλα τα fashion items της σεζόν.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και εντόπισε στα καταστήματα ZARA μια τέλεια μαύρη τσάντα που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, την τσάντα μπορείτε να την κάνετε δική σας είτε από κάποιο κατάστημα ZARA είτε μέσω του eshop κάνοντας κλικ εδώ! Το κόστος της τσάντας είναι 29,95 ευρώ και θα σας προτείναμε να τη συνδυάσετε με αυτό το τέλειο φούτερ.

Μια μικρή περιγραφή
ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΑΖΙΑ
ΜΑΥΡΟ - 6056/610

Τσάντα σε σχέδιο shopper και μαύρο χρώμα. Λεπτομέρεια γαζιά στην εξωτερική πλευρά. Χειρολαβές. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ZARA: Τρέξτε να προλάβετε το φόρεμα που φοριέται χειμώνα - καλοκαίρι σε τιμή σοκ

Θες να είσαι στη μόδα 7/24 και δεν έχεις χρόνο να κάνεις μια έρευνα αγοράς; Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά για να σου βρίσκουμε όλα τα fahion items της σεζόν σε τιμές σοκ. Το Athensmagazine.gr ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA ένα μίντι μαύρο φόρεμα που φοριέται χειμώνα - καλοκαίρι, ενώ το κόστος του είναι μόνο 15,99 ευρώ από 29,95 ευρώ.

Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από κάποιo κατάστημα ZARA είτε online μέσω του eshop κάνοντας κλικ εδώ. Ενώ, έχετε τη δυνατότητα να το φορέσετε τόσο το καλοκαίρι με ένα σανδάλι, όσο και το χειμώνα με ένα αρβυλάκι. Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτά τα παπούτσια που σίγουρα θα απογειώσουν το στυλ σου.

Μια μικρή περιγραφή
ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΟΓΚΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΜΑΥΡΟ - 4514/302
Αμάνικο μίντι φόρεμα με V ντεκολτέ. Κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή. Λεπτομέρεια πιέτες

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO
100% ΒΑΜΒΑΚΙ

"Τρέξτε" στα καταστήματα ZARA και αγοράστε το παπούτσι της σεζόν - Κοστίζει μόνο 19,99 € από 29,95 €

Τα παπούτσια και η τσάντα αποτελούν τα δύο αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το γυναικείο ντύσιμο και το κάνουν να ξεχωρίζει. «Shoes transform your body language and attitude. They lift you physically and emotionally» (τα παπούτσια μεταμορφώνουν τη γλώσσα του σώματος και την εικόνα σου. Σε ανεβάζουν πραγματικά και συναισθηματικά), όπως είχε πει ο μετρ του είδους, Christian Louboutin.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA ένα τέλειο μαύρο παπούτσι τύπου μοκασίνι που κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ και σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείς να το προμηθευτείς είτε από κάποιο κατάστημα ZARA είτε online μέσα από το eshop ΕΔΩ.

Μια μικρή περιγραφή

ΜΟΚΑΣΙΝΙ ANIMAL PRINT
ΜΑΥΡΟ - 1525/610Ίσιο μαύρο παπούτσι τύπου μοκασίνι. Σχέδιο ζώου στο εξωτερικό μέρος. Τετραγωνισμένη μύτη. Τεχνικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση. Ύψος τακουνιού: 1,5 cm

ΣΥΝΘΕΣΗ
ΑΝΩ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΣΟΛΑ

100% θερμοπλαστικό ελαστικό

ΠΑΤΟΣ

80% ΔΕΡΜΑ ΑΙΓΟΕΙΔΩΝ, 20% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share