Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Τρέξτε να προλάβετε το φόρεμα που φοριέται χειμώνα - καλοκαίρι σε τιμή σοκ

Το φόρεμα που θα απογειώσει το στυλ σας!

27 Οκτωβρίου 2020 10:25
ZARA: Τρέξτε να προλάβετε το φόρεμα που φοριέται χειμώνα - καλοκαίρι σε τιμή σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θες να είσαι στη μόδα 7/24 και δεν έχεις χρόνο να κάνεις μια έρευνα αγοράς; Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά για να σου βρίσκουμε όλα τα fahion items της σεζόν σε τιμές σοκ. Το Athensmagazine.gr ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA ένα μίντι μαύρο φόρεμα που φοριέται χειμώνα - καλοκαίρι, ενώ το κόστος του είναι μόνο 15,99 ευρώ από 29,95 ευρώ.

Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από κάποιo κατάστημα ZARA είτε online μέσω του eshop κάνοντας κλικ εδώ. Ενώ, έχετε τη δυνατότητα να το φορέσετε τόσο το καλοκαίρι με ένα σανδάλι, όσο και το χειμώνα με ένα αρβυλάκι. Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτά τα παπούτσια που σίγουρα θα απογειώσουν το στυλ σου.

Μια μικρή περιγραφή
ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΟΓΚΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΜΑΥΡΟ - 4514/302
Αμάνικο μίντι φόρεμα με V ντεκολτέ. Κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή. Λεπτομέρεια πιέτες

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO
100% ΒΑΜΒΑΚΙ

"Τρέξτε" στα καταστήματα ZARA και αγοράστε το παπούτσι της σεζόν - Κοστίζει μόνο 19,99 € από 29,95 €

Τα παπούτσια και η τσάντα αποτελούν τα δύο αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το γυναικείο ντύσιμο και το κάνουν να ξεχωρίζει. «Shoes transform your body language and attitude. They lift you physically and emotionally» (τα παπούτσια μεταμορφώνουν τη γλώσσα του σώματος και την εικόνα σου. Σε ανεβάζουν πραγματικά και συναισθηματικά), όπως είχε πει ο μετρ του είδους, Christian Louboutin.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA ένα τέλειο μαύρο παπούτσι τύπου μοκασίνι που κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ και σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείς να το προμηθευτείς είτε από κάποιο κατάστημα ZARA είτε online μέσα από το eshop ΕΔΩ.

Μια μικρή περιγραφή
ΜΟΚΑΣΙΝΙ ANIMAL PRINT
ΜΑΥΡΟ - 1525/610Ίσιο μαύρο παπούτσι τύπου μοκασίνι. Σχέδιο ζώου στο εξωτερικό μέρος. Τετραγωνισμένη μύτη. Τεχνικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση. Ύψος τακουνιού: 1,5 cm

ΣΥΝΘΕΣΗ
ΑΝΩ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΣΟΛΑ

100% θερμοπλαστικό ελαστικό

ΠΑΤΟΣ

80% ΔΕΡΜΑ ΑΙΓΟΕΙΔΩΝ, 20% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ZARA: Η Low budget τσάντα που δε θα θες να αποχωριστείς

Η τσάντα είναι από τα βασικότερα αξεσουάρ που αναδεικνύουν τα στυλ σου για αυτό λοιπόν και εμείς είμαστε εδώ για να βρίσκουμε για εσάς καθημερινά τα πιο in κομμάτια της αγοράς.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA μια all day καπιτονέ μαύρη τσάντα για να κάνετε τις εμφανίσεις σας μοναδικές.

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από κάποιο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ρούχων είτε online μέσω του eshop ΕΔΩ και το κόστος του είναι 19.99 ευρώ.

Μια μικρή περιγραφή

ΜΙΝΤΙ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ

ΜΑΥΡΟ - 6610/610

Μαύρη τσάντα σε σχέδιο χιαστί. Kαπιτονέ εξωτερικό μέρος με γαζιά. Λουρί ώμου με ρυθμιζόμενη αλυσίδα. Φοδραρισμένο εσωτερικό με τρεις θήκες. Η μία από αυτές κλείνει με φερμουάρ. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος: 15 x 23 x 9 cm

ΣΥΝΘΕΣΗ

EΞΩTEPIKO

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΛΟΥΡΙ ΩΜΟΥ

100% ΣΙΔΗΡΟΣ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΓΕΜΙΣΜΑ

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share