Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Πανικός" στα ZARA για το μίνιμαλ all day φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα

Προλάβετέ το πριν εξαντληθεί!

25 Οκτωβρίου 2020 16:11

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το passepartout μαύρο φόρεμα που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και τώρα θα το βρεις με 29,95 ευρώ.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο χαμηλές τιμές για να είστε πάντα In fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αυτή τη φορά το μάτι μας σταμάτησε στη νέα κολεξιόν των ZARA και συγκεκριμένα σε ένα φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Είναι γεγονός πως τα little black dresses είναι από τα πιο safe κομμάτια που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε όλες τις περιστάσεις μιας και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο all day look.

Ένα τέτοιο κομμάτι σου παρουσιάζουμε κι εμείς που με τις σούρες που έχει στα πλαϊνά του θα κάνει ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση άκρως εντυπωσιακή.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο eshop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' το τώρα δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτές τις δερμάτινες μπότες που θα δώσουν μια πιο ροκ νότα στο outfit σου.

ZARA: Τρέξτε να προλάβετε την μπλούζα ριπ που θα απογειώσει το στυλ σας σε τιμή σοκ

Θες να είσαι στην μόδα αλλά δεν μπορείς να βρεις κάτι που να σε ενθουσιάζει; Εμείς είμαστε εδώ για να βρίσκουμε για εσάς όλα τα fashion items της σεζόν σε απίστευτα οικονομικές τιμές.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA μια μπλούζα θα απογειώσει το στυλ σας, καθώς είναι ριπ με βολάν στο μανίκια, εμείς θα σας προτείναμε να την συνδυάσετε με αυτό το τέλειο παλτό.

Η συγκεκριμένη μπλούζα βγαίνει σε 3 χρώματα μπεζ, μπλε και πράσινο, ενώ μπορείτε να την προμηθευτείτε είτε σε κάποιο κατάστημα ZARA είτε ηλεκτρονικά μέσα από το eshop κάνοντας κλικ εδώ. Το κόστος της μπλούζας ανέρχεται στα 9.95 ευρώ και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας.

Μια μικρή περιγραφή
ΜΠΛΟΥΖΑ ΡΙΠ ΜΕ ΒΟΛΑΝΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΠΡΑΣΙΝΟ / ΜΠΛΕ - 4174/454
Μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη, μακρύ μανίκι και βολάν με στις βάτες

ΣΥΝΘΕΣΗ - EΞΩTEPIKO
95% ΒΑΜΒΑΚΙ, 5% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share