Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αν αγαπάς το βελούδο τότε σίγουρα θα ερωτευτείς αυτό το μωβ φόρεμα από τα Η&Μ

Κορίτσια προλάβετε το!

22 Οκτωβρίου 2020 14:05
Αν αγαπάς το βελούδο τότε σίγουρα θα ερωτευτείς αυτό το μωβ φόρεμα από τα Η&Μ

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ το απόλυτο βελούδινο φόρεμα και το ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά.

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα Η&Μ, εντοπίσαμε το πιο ονειρεμένο μωβ βελούδινο φόρεμα, το οποίο θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους αυτό το χειμώνα όλες οι γυναίκες. Βιάσου λοιπόν και καν' το δικό σου πριν εξαντληθεί!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει καθημερινά τα πιο σικάτα και ταυτόχρονα οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Η εκπληκτική τιμή του και το άκρως εντυπωσιακό του κόψιμο είναι αυτά που κατατάσσουν το συγκεκριμένο φόρεμα στην κορυφή της λίστας των top item για αυτό το φθινόπωρο.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας καθώς και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι πώς να το συνδυάσεις για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μποτάκια που θα απογειώσουν το look σου.

Βρήκαμε στα Η&Μ την πιο διαχρονική μπλούζα που θα φοράς μέρα νύχτα

Αυτή την μπλούζα από τα H&M θα την κρατήσεις χρόνια γιατί είναι σίγουρα must have. Θα σε ξετρελάνει και θα την αγοράσεις και εσύ μόλις την δεις!

Είναι μια σικ αλλά και πολύ οικονομική επιλογή. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει ακριβώς τι είναι το French chic. Τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας είναι πολύ απλά: Φούστα, παντελόνι, σακάκι, πουκάμισο. Και φυσικά το «μικρό μαύρο φόρεμα» -little black dress-, το οποίο καθιερώθηκε διεθνώς χάρη σε μία Γαλλίδα, την Κοκό Σανέλ.

Οι όγκοι στα ρούχα τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να λατρέψουμε αυτή την μπλούζα. Έχει κομψή γραμμή κάτι που κολακεύει ιδιαίτερα το σώμα και συνδυάζεται πανεύκολα με όλα τα κομμάτια μιας και είναι διαχρονικό ρούχο!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το άνετο baggy τζιν που θα δώσει έναν άλλο αέρα ακόμη και στο πιο casual look.

Μην το σκέφτεσαι κάν' τη δική σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share