Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka το μίντι εφαρμοστό φόρεμα που θα σε κάνει το απόλυτο θηλυκό με λιγότερα από 20 ευρώ

Θα το λατρέψεις!

22 Οκτωβρίου 2020 11:50
Βρήκαμε στα Bershka το μίντι εφαρμοστό φόρεμα που θα σε κάνει το απόλυτο θηλυκό με λιγότερα από 20 ευρώ

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το passepartout μίντι φόρεμα που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και τώρα θα το βρεις με μόλις 19,99 ευρώ.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο χαμηλές τιμές για να είστε πάντα In fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αυτή τη φορά το μάτι μας σταμάτησε στις online προσφορές των Bershka και συγκεκριμένα σε ένα φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Είναι γεγονός πως τα little black dresses είναι από τα πιο safe κομμάτια που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε όλες τις περιστάσεις μιας και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο day look.

Ένα τέτοιο κομμάτι σου παρουσιάζουμε κι εμείς που με τον κορσέ που έχει στο πάνω μέρος του θα κάνει ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση άκρως εντυπωσιακή. Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτές τις δερμάτινες μπότες που σίγουρα θα ερωτευτείς όπως κι εμείς.

Μην το σκέφτεσαι, μπες τώρα στο e shop των Bershka και καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Βρήκαμε στα Bershka το πιο στυλάτο και χουχουλιάρικο μπουφάν που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες

Ο χειμώνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά εμείς οι γυναίκες πέρα από τα ρούχα που θα διαλέξουμε για να προφυλαχτούμε από το κρύο θέλουμε να είμαστε και in fashion φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας. Το Athensmagazine.gr βρήκε λοιπόν για σένα στα καταστήματα Bershka το πιο μοδάτο και το πιο χουχουλιάρικο μπουφάν της σεζόν!

Μιλάμε φυσικά για ένα μπουφάν με δερμάτινη όψη και με εσωτερικό συνθετική γούνα προβάτου. Ένα μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή και παράλληλα full in fashion! Θα μπορούσες να το συνδυάσεις με όλες σου τις καθημερινές εμφανίσεις αλλά και σε μια χαλαρή βραδινή έξοδο.

Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη. Μπορείς να το φορέσεις και από τις δύο πλευρές ανάλογα με την όψη που ταιριάζει καλύτερα με το υπόλοιπο outfit σου. Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το καρό παντελόνι από τα ZARA.

Μην το σκέφτεσαι, καν΄το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share