Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ZARA: Η απόλυτη τσάντα για την φετινή σεζόν - Κοστίζει μόνο 15,99€

Τρέξτε να προλάβετε!

22 Οκτωβρίου 2020 09:02
ZARA: Η απόλυτη τσάντα για την φετινή σεζόν - Κοστίζει μόνο 15,99€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τσάντα είναι αδιαμφισβήτητα το αξεσουάρ που ολοκληρώνει το γυναικείο ντύσιμο. Εμείς είμαστε εδώ για να σας έχουμε στη μόδαν 7/24 με τα πιο in κομμάτια της σεζόν.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα Zara μια μαύρη τσάντα με χρυσή λεπτομέρεια που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας. Η συγκεκριμένη τσάντα αποτελεί κλασική αξία και δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Είναι άνετη και σου επιτρέπει να βρίσκεις πού έχεις τι, ενώ παράλληλα σου δίνει την αίσθηση της ασφάλειας απέναντι σε όσους την «επιβουλεύονται».

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από τα καταστήματα Zara είτε online μέσα από το eshop κάνοντας κλικ εδώ. Η τσάντα κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ από 25,95 ευρώ και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ και θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το φούτερ για all day εμφανίσεις.

Μια μικρή περιγραφή

ΤΣΑΝΤΑ CITY ΜΕ ΚΑΠΑΚΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΜΑΥΡΟ - 6300/610

Μαύρη τσάντα σε σχέδιο city. Λεπτομέρεια διπλό χρυσαφί κορδόνι στο καπάκι. Χειρολαβές. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Κλείσιμο με μαγνητικό κουμπί.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος: 17 x 20 x 9,5 cm

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ZARA: Το καρό παντελόνι που θα σε ξετρελάνει - Κοστίζει μόνο 12,99€

Θες να κάνεις τις εμφανίσεις σου μοναδικές και δεν έχεις βρει κάτι να σε εντυπωσιάζει. Εμείς είμαστε εδώ και φροντίζουμε για εσάς προκειμένου να είστε στην μόδα 7/24 με τα πιο fashion items της σεζόν σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA το καρό παντελόνι που δε θα θες να αποχωριστείς και κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ από 25,95 ευρώ. Αν θέλετε να προμηθευτείτε το συγκεκριμένο παντελόνι μπορείτε να επισκεφτείτε ένα κατάστημα ZARA ή online μέσω του e-shop εδώ.

Μια μικρή περιγραφή
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΩΛΗΝΑΣ ΚΑΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΓΚΡΙ ΜΠΛΕ - 2753/037
Παντελόνι με κανονική μέση, μπροστινές τσέπες και ψεύτικη πίσω τσέπη με ρέλι. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO
75% ΒΙΣΚΟΖΗ, 22% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 3% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

 

Ροή ειδήσεων

Share