Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ουρές" στα Bershka για τις δερμάτινες μπότες που θα απογειώσουν όλες σου τις εμφανίσεις

Δεν θα θες να τις αποχωριστείς!

21 Οκτωβρίου 2020 17:22

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka τις δερμάτινες μπότες που φέτος θα κάνουν θραύση και τις ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις καλύτερες τιμές για να κυκλοφορείτε πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας αλλά και με... γεμάτο πορτοφόλι.

Το φθινόπωρο σιγά σιγά κάνει την εμφάνισή του κι εμάς το μάτι μας πλέον κολλάει σε items που θυμίζουν κρύες ημέρες. Όταν λοιπόν, κάνοντας μια έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων, πέσαμε πάνω σε αυτές τις μπότες, νιώσαμε τον έρωτα να μας χτυπά την πόρτα.

Μιλάμε για το απόλυτο must have item της σεζόν μιας και μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα και να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τις συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το δερμάτινο φόρεμα.

Μην το σκέφτεσαι! Καν' τες δικές σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Βρήκαμε στα Bershka το πιο στυλάτο και χουχουλιάρικο μπουφάν που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες

Ο χειμώνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά εμείς οι γυναίκες πέρα από τα ρούχα που θα διαλέξουμε για να προφυλαχτούμε από το κρύο θέλουμε να είμαστε και in fashion φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας. Το Athensmagazine.gr βρήκε λοιπόν για σένα στα καταστήματα Bershka το πιο μοδάτο και το πιο χουχουλιάρικο μπουφάν της σεζόν!

Μιλάμε φυσικά για ένα μπουφάν με δερμάτινη όψη και με εσωτερικό συνθετική γούνα προβάτου. Ένα μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή και παράλληλα full in fashion! Θα μπορούσες να το συνδυάσεις με όλες σου τις καθημερινές εμφανίσεις αλλά και σε μια χαλαρή βραδινή έξοδο.

Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη. Μπορείς να το φορέσεις και από τις δύο πλευρές ανάλογα με την όψη που ταιριάζει καλύτερα με το υπόλοιπο outfit σου. Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το καρό παντελόνι από τα ZARA.

Μην το σκέφτεσαι, καν΄το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share