Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bershka: Αυτό είναι το φόρεμα που θα απογειώσει το στυλ σου - Κοστίζει μόνο 17.99€

Το απόλυτο κομμάτι που σίγουρα πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

18 Οκτωβρίου 2020 16:26
Bershka: Αυτό είναι το φόρεμα που θα απογειώσει το στυλ σου - Κοστίζει μόνο 17.99€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θες να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και δεν έχεις βρει τίποτα να σε ενθουσιάζει; Εμείς είμαστε εδώ και φροντίζουμε για σένα, προκειμένου να είσαι στην μόδα 7/24 με τα πιο fashion items της σεζόν

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς στα καταστήματα Bershka ένα υπέροχο δερματίνι φόρεμα για all day εμφανίσεις, το οποίο θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτά τα παπούτσια.

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, τόσο στη δουλειά με ένα χαμηλό παπούτσι, όσο και για ένα ποτό με μια γόβα και το κόστος του είναι 17,99 ευρώ από 29,99 ευρώ. Μπορείτε να το αποκτήσετε είτε σε κάποιο κατάστημα Bershka ή online από το e-shop εδώ.

Περιγραφή

Φόρεμα με δερμάτινο εφέ
Ref 5491/405/800

Σύνθεση
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΒΑΣΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ
100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

Φόδρα
100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

"Πανικός" στα Bershka με το πουκάμισο που κοστίζει μόνο 11.99€ και σίγουρα θα λατρέψεις

Τα αξεσουάρ μπορεί να έχουν τον κυριότερο λόγο σε ένα outfit, ωστόσο αν δεν έχεις ντυθεί κατάλληλα μπορεί το ντύσιμό σου να καταστραφεί. Εμείς φροντίζουμε καθημερινά για εσάς, προκειμένου να σας έχουμε στην μόδα 7/24 με τα πιο fashion items σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα bershka το απόλυτο trend της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πουκάμισο από ποπλίνα με σούρες στο πάνω μέρος.

Το προϊόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε από τα καταστήματα bershka είτε μέσω online μέσω του eshop ΕΔΩ. Βρίσκεται στα εκπτωτικά κομμάτια και η τιμή του ανέρχεται στα 11,99 ευρώ από 19,99 ευρώ, ενώ παράλληλα βγαίνει εκτός από μαύρο βγαίνει και σε μπλε ανοικτό χρώμα.

Περιγραφή
Πουκάμισο από ποπλίνα με σούρες στο πάνω μέρος

Χρώμα: Μπλε ανοιχτό

Σύνθεση Εξωτερικό
100% ΒΑΜΒΑΚΙ

Βρήκαμε στα Bershka τη midi πλισέ φούστα με εφέ δέρματος που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα την απόλυτη τάση της σεζόν, ο λόγος για τη midi πλισέ φούστα με δερμάτινη όψη από τα καταστήματα Bershka.

Όπως έχετε αντιληφθεί τα ρούχα με δερμάτινη όψη όπως και τα animal print κάνουν θραύση, γι' αυτό κι εμείς ξεχωρίσαμε από την νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka μια midi φούστα με δερμάτινη όψη που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ.

Το ιδιαίτερο κόψιμο της είναι αυτό που θα αναδείξει τα πόδια σου και θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου. Η 60s γραμμή της είναι αυτή που μπορεί να την εντάξει ακόμη και σε καθημερινές σου εμφανίσεις αλλά παράλληλα να δώσει μια άκρως σικ νότα στη βραδινή σου έξοδο.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share