Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Φόρεμα με βάτα σε τιμή σοκ - Κοστίζει μόνο 7,99€ από 15,95€

Τρέξτε να προλάβετε!

18 Οκτωβρίου 2020 11:17
ZARA: Φόρεμα με βάτα σε τιμή σοκ - Κοστίζει μόνο 7,99€ από 15,95€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νέα τάση της μόδας είναι τα φορέματα και οι μπλούζες με βάτες. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα ZARA ένα υπέροχο φόρεμα με βάτες που θα πάθετε σοκ.

Το συγκεκριμένο προϊόν μάλιστα είναι στην τιμή 7,99 ευρώ από 15,95 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από κάποιο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ρούχων είτε online από το eshop ΕΔΩ.

Εμείς σας προτείνουμε να το φορέσετε με αυτό το τέλειο παπούτσι για να κάνετε τις εμφανίσεις σας μοναδικές.

Μια μικρή περιγραφή

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΒΑΤΕΣ

ΜΠΕΖ - 4174/334

Κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη. Χωρίς μανίκια και με βάτες

ΣΥΝΘΕΣΗ - EΞΩTEPIKO

100% ΒΑΜΒΑΚΙ

  • ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΛΙΔΙΑ

ZARA: Η Low budget τσάντα που δε θα θες να αποχωριστείς

Η τσάντα είναι από τα βασικότερα αξεσουάρ που αναδεικνύουν τα στυλ σου για αυτό λοιπόν και εμείς είμαστε εδώ για να βρίσκουμε για εσάς καθημερινά τα πιο in κομμάτια της αγοράς.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA μια all day καπιτονέ μαύρη τσάντα για να κάνετε τις εμφανίσεις σας μοναδικές.

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από κάποιο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ρούχων είτε online μέσω του eshop ΕΔΩ και το κόστος του είναι 19.99 ευρώ.

Μια μικρή περιγραφή

ΜΙΝΤΙ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ

ΜΑΥΡΟ - 6610/610

Μαύρη τσάντα σε σχέδιο χιαστί. Kαπιτονέ εξωτερικό μέρος με γαζιά. Λουρί ώμου με ρυθμιζόμενη αλυσίδα. Φοδραρισμένο εσωτερικό με τρεις θήκες. Η μία από αυτές κλείνει με φερμουάρ. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος: 15 x 23 x 9 cm

ΣΥΝΘΕΣΗ

EΞΩTEPIKO

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΛΟΥΡΙ ΩΜΟΥ

100% ΣΙΔΗΡΟΣ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΓΕΜΙΣΜΑ

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

Αν αγαπάς τα oversize κομμάτια τότε σίγουρα θα ερωτευτείς το σατινέ αυτό φόρεμα από τα ZARA

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο σατινέ oversize φόρεμα και το ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά.

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα ZARA, εντοπίσαμε το πιο ονειρεμένο σατινέ φόρεμα, το οποίο θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους χειμώνα - καλοκαίρι, όλες οι γυναίκες. Βιάσου λοιπόν και καν' το δικό σου πριν εξαντληθεί!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει καθημερινά τα πιο σικάτα και ταυτόχρονα οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Η εκπληκτική τιμή του και το άκρως εντυπωσιακό του κόψιμο είναι αυτά που κατατάσσουν το συγκεκριμένο φόρεμα στην κορυφή της λίστας των top item για αυτό το φθινόπωρο.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο eshop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share