Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Πανικός" στα Bershka για το σατινέ πουκάμισο που θα δώσει χρώμα στη φθινοπωρινή σου ντουλάπα

Θα το λατρέψεις!

16 Οκτωβρίου 2020 10:25

Βρήκαμε στα Bershka το σατινέ πουκάμισο στο απόλυτο χρώμα, που έχει τρελάνει όλες τις instagrammers και κοστίζει μόλις 13,79€!

Το oversize look αυτή τη σεζόν μεσουρανεί τόσο στο Instagram όσο και στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Το συναντάμε σε classic κομμάτια όπως τζιν, φούστες, όσο σε πουκάμισα και τζάκετ.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει καθημερινά για εσάς και σας βρίσκει τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Γι' αυτό σήμερα βρήκε για εσάς το μοναδικό oversize πουκάμισο που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο μπορεί να φορεθεί απ' όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις. Το υπέροχο χρώμα της μέντας είναι αυτό που θα δώσει το χρώμα που χρειάζεται η φθινοπωρινή σας ντουλάπα.

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας, αν πάλι δεν έχετε το χρόνο να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα, υπάρχει και η λύση του e shop. Αγοράστε το πουκάμισο με ένα μόνο κλικ εδώ! Και για να απογειώσετε το look σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την τσάντα.

"Πανικός" στα Bershka με το πουκάμισο που κοστίζει μόνο 11.99€ και σίγουρα θα λατρέψεις

Τα αξεσουάρ μπορεί να έχουν τον κυριότερο λόγο σε ένα outfit, ωστόσο αν δεν έχεις ντυθεί κατάλληλα μπορεί το ντύσιμό σου να καταστραφεί. Εμείς φροντίζουμε καθημερινά για εσάς, προκειμένου να σας έχουμε στην μόδα 7/24 με τα πιο fashion items σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα bershka το απόλυτο trend της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πουκάμισο από ποπλίνα με σούρες στο πάνω μέρος.

Το προϊόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε από τα καταστήματα bershka είτε μέσω online μέσω του eshop ΕΔΩ. Βρίσκεται στα εκπτωτικά κομμάτια και η τιμή του ανέρχεται στα 11,99 ευρώ από 19,99 ευρώ, ενώ παράλληλα βγαίνει εκτός από μαύρο βγαίνει και σε μπλε ανοικτό χρώμα.

To Athensmagazine.gr σας προτείνει να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο παπούτσι.

Περιγραφή
Πουκάμισο από ποπλίνα με σούρες στο πάνω μέρος

Χρώμα: Μπλε ανοιχτό

Σύνθεση Εξωτερικό
100% ΒΑΜΒΑΚΙ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share