Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Τα παπούτσια που "ντύνουν" με άνεση και στυλ την εμφάνισή σας

Η νέα πρόταση για να είστε στην μόδα 7/24

14 Οκτωβρίου 2020 08:52
ZARA: Τα παπούτσια που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η τσάντα να είναι ένα από τα αξεσουάρ που τραβούν την προσοχή, ωστόσο και τα παπούτσια είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά σε ένα ντύσιμο. Εμείς καθημερινά ψάχνουμε για εσάς νέες προτάσεις με fashion items, προκειμένου να είστε στην μόδα 7/24.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα ZARA ένα δερμάτινο μαύρο μποτάκι με τακούνι μεταλλιζέ, το οποίο μπορείτε να το φορέσετε τόσο στο γραφείο όσο και για μια βραδινή έξοδο.

Το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από κάποιο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ρούχων είτε online από το eshop εδώ. To Athensmagazine.gr σας προτείνει να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο φόρεμα.

Μια μικρή περιγραφή

ΜΑΥΡΟ - 5133/001
Μαύρο δερμάτινο μποτίνι με τακούνι. Δερμάτινο εξωτερικό μέρος με λεπτομέρεια με ραφή στο κέντρο. Μεταλλιζέ τακούνι σε γεωμετρικό σχέδιο. Κλείσιμο με εσωτερικό φερμουάρ.
Ύψος τακουνιού: 9 cm

ΣΥΝΘΕΣΗ

ΑΝΩ

100% ΔΕΡΜΑ ΑΙΓΟΕΙΔΩΝ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

80% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ, 20% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΣΟΛΑ

100% TPU

ΠΑΤΟΣ

100% ΔΕΡΜΑ ΑΙΓΟΕΙΔΩΝ

Αν αγαπάς τα oversize κομμάτια τότε σίγουρα θα ερωτευτείς το σατινέ αυτό φόρεμα από τα ZARA

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο σατινέ oversize φόρεμα και το ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά.

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα ZARA, εντοπίσαμε το πιο ονειρεμένο σατινέ φόρεμα, το οποίο θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους χειμώνα - καλοκαίρι, όλες οι γυναίκες. Βιάσου λοιπόν και καν' το δικό σου πριν εξαντληθεί!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει καθημερινά τα πιο σικάτα και ταυτόχρονα οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Η εκπληκτική τιμή του και το άκρως εντυπωσιακό του κόψιμο είναι αυτά που κατατάσσουν το συγκεκριμένο φόρεμα στην κορυφή της λίστας των top item για αυτό το φθινόπωρο.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share