Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αν αγαπάς τα oversize κομμάτια τότε σίγουρα θα ερωτευτείς το σατινέ αυτό φόρεμα από τα ZARA

Kορίτσια προλάβετέ το!

11 Οκτωβρίου 2020 16:40
Αν αγαπάς τα oversize κομμάτια τότε σίγουρα θα ερωτευτείς το σατινέ αυτό φόρεμα από τα ZARA

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο σατινέ oversize φόρεμα και το ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά.

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα ZARA, εντοπίσαμε το πιο ονειρεμένο σατινέ φόρεμα, το οποίο θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους χειμώνα - καλοκαίρι, όλες οι γυναίκες. Βιάσου λοιπόν και καν' το δικό σου πριν εξαντληθεί!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει καθημερινά τα πιο σικάτα και ταυτόχρονα οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Η εκπληκτική τιμή του και το άκρως εντυπωσιακό του κόψιμο είναι αυτά που κατατάσσουν το συγκεκριμένο φόρεμα στην κορυφή της λίστας των top item για αυτό το φθινόπωρο.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι πώς να το συνδυάσεις για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μποτάκια που θα απογειώσουν το look σου.

Αυτό το μάλλινο παλτό από τα ZARA είναι ο ορισμός του φθινοπωρινού έρωτα

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το μάλλινο καρό παλτό που ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά και κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ.

Και ποια δεν ερωτεύτηκε τα πλεκτά παλτό από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν; Και όχι άδικα φυσικά, μιας και είναι απόλυτα άνετα και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να γίνουν άκρως θηλυκά!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για σένα τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Έτσι και σήμερα, βρήκαμε το απόλυτο, τέλειο και κλασσικό καρό παλτό από τα καταστήματα ZARA. Το καλύτερο όμως στο αφήσαμε για το τέλος... Παρ' όλο που πρόκειται για ένα limited edition κομμάτι και φανταζόμασταν πως η τιμή του θα ήταν απλησίαστη, κοστίζει μόλις 49,95€. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο... casual, ρίξε μια ματιά σε αυτό το τζιν τζάκετ από τα Bershka.

Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ και να είσαι σίγουρη πως δεν θα το αποχωριστείς όλο το χειμώνα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share