Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka τη τζιν φούστα που δεν θα θες να αποχωριστείς

Θα τη λατρέψεις!

11 Οκτωβρίου 2020 15:26
Βρήκαμε στα Bershka τη τζιν φούστα που δεν θα θες να αποχωριστείς

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka την ιδανική τζιν φούστα για κάθε τύπο γυναίκας! Συνδυάζεται με τα πάντα και έχει τιμή σοκ αφού κοστίζει μόνο 29,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα τα πιο μοντέρνα κομμάτια της αγοράς και σου δίνει έμπνευση με στιλ! Στα Bershka θα βρεις την φούστα που θα δείχνουν τα πόδια σου ψηλόλιγνα αλλά και η φιγούρα σου σικ!

Το τζιν ύφασμα καθώς και το κόψιμο της είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες καθώς κολακεύει κάθε σωματότυπο!

Πέρα από τις τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές μόδας και τα πιο γνωστά brands, υπάρχουν και οι τάσεις που λανσάρονται από γνωστές (και μη) fashionistas στο instagram. Μια από αυτές αγάπησαν πολλά fashion girls και είναι η φούστα που σου προτείνουμε!

Το ότι είναι σε γραμμή Α και στη μέση στενή αυτομάτως χαρίζει επιπλέον ύψος με αποτέλεσμα η σιλουέτα να δείχνει τέλεια ενώ το denim υλικό σου δίνει την άνεση να το συνδυάζεις με τα πάντα πετυχαίνοντας πάντα στιλάτες εμφανίσεις! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις ρίξε μια ματιά στην πιο διαχρονική μπλούζα από τα Η&Μ.

Μην το σκέφτεσαι, καν' τη δική σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Βρήκαμε στα Bershka τη midi πλισέ φούστα με εφέ δέρματος που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα την απόλυτη τάση της σεζόν, ο λόγος για τη midi πλισέ φούστα με δερμάτινη όψη από τα καταστήματα Bershka.

Όπως έχετε αντιληφθεί τα ρούχα με δερμάτινη όψη όπως και τα animal print κάνουν θραύση, γι' αυτό κι εμείς ξεχωρίσαμε από την νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka μια midi φούστα με δερμάτινη όψη που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ.

Το ιδιαίτερο κόψιμο της είναι αυτό που θα αναδείξει τα πόδια σου και θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου. Η 60s γραμμή της είναι αυτή που μπορεί να την εντάξει ακόμη και σε καθημερινές σου εμφανίσεις αλλά παράλληλα να δώσει μια άκρως σικ νότα στη βραδινή σου έξοδο. Αν πάλι ψάχνεις κάτι για να σε ζεστάνει τις κρύες ημέρες, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μάλλινο παλτό από τα ZARA.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share