Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ!!! H Sharon Stone ακόμα... "το έχει"! Έκανε το δρόμο...πασαρέλα!!! (PHOTOS)

10 Αυγούστου 2013
ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ!!! H Sharon Stone ακόμα...

Τι και αν στη νέα της ταινία υποδύεται την κακόγουστη μητέρα μιας πορνοστάρ, στην πραγματικότητα η Sharon Stone είναι κάτι παραπάνω από κομψή και καλόγουστη.

Η 55χρονη ηθοποιός έδειξε ότι εξακολουθεί να είναι η femme fatale του Χόλιγουντ, στην τελευταία της εμφάνιση σε υπαίθριο εμπορικό κέντρο στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, το μεσημέρι της Πέμπτης. Η εντυπωσιακή ξανθιά έκανε όλα τα μάτια να γυρίσουν επάνω της την ώρα που περπατούσε δυναμικά και με αυτοπεποίθηση πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες της ανάμεσα στον κόσμο.

Η πρωταγωνίστρια του Βασικού Ενστίκτου βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο Grove ως το τιμώμενο πρόσωπο της Ride της Kiehl στην amfAR εκδήλωση. Έχοντας ως στόχο τη συλλογή δωρεών από την εταιρεία καλλυντικών, η Sharon φρόντισε να ντυθεί στην «πένα», χωρίς να παραλείψει να βάλει και το σέξι στοιχείο στην εμφάνισή της.

Με μια στενό μαύρη ψηλόμεση φούστα, ένα μαύρο τοπ που άφηνε να φαίνεται ελάχιστα το μαύρο της σουτιέν και έχοντας τα μαλλιά της ίσια και ριχτά στους ώμους της, η Stone απέδειξε πως ακόμα το έχει!

πηγή: protothema.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ροή ειδήσεων

Share