Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Πανζουρλισμός" στα Η&Μ με το σακάκι που θα απογειώσει το office look σου - Κοστίζει μόλις 14,99€

Προλάβετε το!

4 Οκτωβρίου 2020 17:18

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα H&M το μακρύ blazer που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες και κοστίζει μόλις 14,99€!

Το Athensmagazine.gr σε μια σύντομη έρευνα που έκανε ανακάλυψε στην κολεξιόν των καταστημάτων Η&Μ ένα μοναδικόσακάκι που σίγουρα θα ερωτευτείς από την πρώτη ματιά.

Τα σακάκια τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυναμικά στις γυναικείες ντουλάπες και πλέον έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στη λίστα με τα must have κομμάτια.

Το σακάκι από τα καταστήματα Η&Μ είναι αυτό που σου επιτρέπει να το φοράς όλη μέρα καθώς δεν είναι απαραίτητο να το ταιριάξεις με ένα office look. Όσο τολμηρό κι αν σου ακούγεται εμείς έχουμε λατρέψει το συνδυασμό με τα αθλητικά σου παπούτσια, κι αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αγορά, ρίξε μια ματιά στα πιο στιλάτα και άνετα αθλητικά της αγοράς.

Το συγκεκριμένο κομμάτι θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας αλλά και στο e shop σε πολλά διαφορετικά χρώματα και στην εκπληκτική τιμή των 14,99€.

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Βρήκαμε στα Η&Μ το μπλουζάκι που θα... ροκάρει τις εμφανίσεις σου

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ το μπλουζάκι που θα δώσει μια... ροκ νότα ακόμη και στην πιο classic εμφάνισή σου και κοστίζει μόλις 10,99€.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς γι' αυτό και ψάχνει καθημερινά τις πιο συμφέρουσες αγορές από τα αγαπημένα σας καταστήματα. Σε μια τέτοια έρευνα το μάτι μας σταμάτησε σε αυτό το μπλουζάκι από τα Η&Μ που μας θύμισε κάτι από τα φοιτητικά μας χρόνια.

Πρόκειται για ένα απλό T-shirt που θα σας συνοδεύσει σε όλες σας τις εμφανίσεις καθώς με ένα απλό και μίνιμαλ σακάκι -σαν αυτό- θα απογειώσετε το office look σας ενώ σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες θα καταφέρετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα στις βραδινές σας εμφανίσεις.

Μην το σκέφτεστε! Κάντε το δικό σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share