Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεπούλημα στα ZARA: Το μίντι φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers κοστίζει μόλις 7,99€

Προλάβετε το πριν εξαντληθεί!

2 Οκτωβρίου 2020 10:12
Ξεπούλημα στα ZARA: Το μίντι φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers κοστίζει μόλις 7,99€

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το μίντι φόρεμα που έχουν ερωτευτεί όλες οι intagrammers και κοστίζει μόλις 7,99€.

Για ακόμη μια φορά το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς ένα από τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς. Σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω στο μίντι φόρεμα με σκίσιμο που έχει προκαλέσει φρενίτιδα.

Το σκίσιμο στο πόδι καθώς και το ύφασμά του που αγκαλιάζει το σώμα είναι το μυστικό που θα σε κάνει να δείχνεις μισή και θα αναδείξει τις καμπύλες σου. Ωστόσο, επειδή οι μόδες αλλάζουν, μην νομίζεις πως μπορείς να το φορέσεις μόνο σε κάποια βραδινή έξοδο. Φυσικά και μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα και άνετα sneakers σου για μια χαλαρή βόλτα ή ακόμη και για ένα office look.

Θα το βρεις σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, μαύρο, καφέ και μπλε για να διαλέξεις όποια εσένα σου ταιριάζει. Καν' το δικό είτε από ένα κατάστημα ZARA, είτε από το e shop τους μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το ιδανικό παπούτσι για να το συνδυάσεις, εμείς σου προτείνουμε αυτό το μποτάκι που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

ZARA: Τρομερή φθινοπωρινή μπλούζα σε απίστευτα χαμηλή τιμή

Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας και κάντε τις εμφανίσεις σας μοναδικές με το πιο οικονομικό και in item της σεζόν. Το Athensmagazine.gr μετά από έρευνα αγοράς που έκανε ανακάλυψε από τα καταστήματα ZARA το πιο στυλάτο μπλουζάκι με βάτες για τις φθινοπωρινές σας βόλτες και φυσικά σε απίστευτη τιμή, αφού από 12,95 ευρώ κοστίζει τώρα 5,99 ευρώ.

Μια μικρή περιγραφή

Μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι με βάτες. Ύφασμα με απαλή υφή. Σε γκρι, μαύρο και ταμπά χρώμα. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Σύνθεση

50% ΒΙΣΚΟΖΗ, 29% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 21% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ

Δείτε εδώ ακόμη μια πρόταση από το Athensmagazine.gr με ένα σούπερ passepartout μαύρο φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα αυτό το φθινόπωρο.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share