Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Τρομερή φθινοπωρινή μπλούζα σε απίστευτα χαμηλή τιμή

Δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου

1 Οκτωβρίου 2020 15:12
ZARA: Τρομερή φθινοπωρινή μπλούζα σε απίστευτα χαμηλή τιμή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας και κάντε τις εμφανίσεις σας μοναδικές με το πιο οικονομικό και in item της σεζόν. Το Athensmagazine.gr μετά από έρευνα αγοράς που έκανε ανακάλυψε από τα καταστήματα ZARA το πιο στυλάτο μπλουζάκι με βάτες για τις φθινοπωρινές σας βόλτες και φυσικά σε απίστευτη τιμή, αφού από 12,95 ευρώ κοστίζει τώρα 5,99 ευρώ.

Μια μικρή περιγραφή

Μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι με βάτες. Ύφασμα με απαλή υφή. Σε γκρι, μαύρο και ταμπά χρώμα. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Σύνθεση

50% ΒΙΣΚΟΖΗ, 29% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 21% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ

Δείτε εδώ ακόμη μια πρόταση από το Athensmagazine.gr με ένα σούπερ passepartout μαύρο φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα αυτό το φθινόπωρο.

Στα Zara θα βρείτε midi πουά φόρεμα σε σούπερ τιμή - Κοστίζει 19,99€ από 39,95

Θέλετε να αγοράσετε ένα φόρεμα για τις Φθινοπωρινές σας εμφανίσεις, αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς ένα τρομερό πουά φόρεμα από τα καταστήματα Zara. Μάλιστα, είναι και σε έκπτωση, αφού κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ από 39,95.

Κοιτάζοντας τις προσφορές της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα midi πουά φόρεμα σε μαύρο/εκρού χρώμα, το οποίο σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Πρόκειται για το απόλυτο κομμάτι της σεζόν, που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ ένα τσαντάκι που ταιριάζει με αυτό το φόρεμα.

Μια μικρή περιγραφή

Φόρεμα με όρθιο γιακά με βολάν. Λαιμόκοψη V και μακρύ μανίκι. Κάτω μέρος με τελείωμα εβαζέ. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΜΙΝΤΙ ΠΟΥΑ ΦΟΡΕΜΑ
39,95 EUR
19,99 EUR
-45%
ΜΑΥΡΟ / ΕΚΡΟΥ

Σούπερ προσφορές στα ZARA: Αγοράστε φόρεμα animal print μόνο με 19,99€ από 39,95

Ψάχνετε ένα φόρεμα για τις Φθινοπωρινές/Χειμερινές εμφανίσεις σας, αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Το Athensmagazine.gr μετά από μια έρευνα αγοράς που έκανε για εσάς, κατέληξε σε ένα τρομερό κομμάτι των ZARA. Πρόκειται για ένα animal print φόρεμα το οποίο έχει σούπερ τιμή, αφού κοστίζει 19,99 ευρώ από 39,95.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα τρομερό φιδίσιο φόρεμα, το οποίο σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Είναι ένα κομμάτι που μπορείτε να φοράτε είτε στη δουλειά σας, είτε στη βόλτα σας. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τσαντάκι με τη χρυσή αλυσίδα που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή:

Κοντό φόρεμα με όρθιο γιακά και δετή κορδέλα. Μακρύ μανίκι puff που καταλήγει σε μανσέτα. Ελαστική μέση. Φόδρα. Ζώνη με φοδραρισμένη αγκράφα από το ίδιο ύφασμα. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπιά. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας.

Αυτή η ίνα παράγεται από την ανακύκλωση πλαστικού PET, όπως αυτό που βρίσκεται στα μπουκάλια νερού. Μετατρέποντας αυτά τα απόβλητα σε νέο πόρο, μειώνουμε την παραγωγή παρθένων πρώτων υλών και μαζί της την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

Δείτε το φόρεμα:

ΦΟΡΕΜΑ ANIMAL PRINT
39,95 EUR
19,99 EUR
-45%
ΦΙΔΙΣΙΟ

 

Ροή ειδήσεων

Share