Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα Η&Μ την pencil πλεκτή φούστα που θα φοράς μέρα νύχτα

Δεν θα θες να την αποχωριστείς!

1 Οκτωβρίου 2020 14:19
Βρήκαμε στα Η&Μ την pencil πλεκτή φούστα που θα φοράς μέρα νύχτα

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ την pencil πλεκτή φούστα που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα αυτό το φθινόπωρο.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει καθημερινά να βρίσκει για εσάς τα κορυφαία και τα πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα, σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε πέσαμε πάνω σε αυτή την υπέροχη φούστα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες και σίγουρα θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά.

Ο καιρός σιγά σιγά αρχίζει να θυμίζει φθινόπωρο κι εμείς δεν έχουμε από το να αγαπήσουμε ξανά τα μακρυμάνικα και τα πλεκτά. Αυτό ακριβώς συνέβη και με τη φούστα από τα Η&Μ που θα σας συνοδεύσει σε όλες σας τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ καθώς μπορεί να απογειώσει από το πρωινό office look σας μέχρι τη βραδινή σας εμφάνιση.

Το πλεκτό της ύφασμα είναι αυτό που προσδίδει τη ζεστασιά που χρειάζεται ο καιρός και παράλληλα αγκαλιάζει το σώμα αναδεικνύοντας τις καμπύλες κάθε σωματότυπου.

Θα τη βρείτε σε δύο διαφορετικά χρώματα, μπεζ και γκρι για να διαλέξετε όποιο εσείς προτιμάτε. Κάντε τη δική σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέστε με τι να τη συνδυάσετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη μπλούζα που θα σας χαρίσει το απόλυτο autumn look.

Αυτό το πουκάμισο από τα Η&Μ είναι το κομμάτι που δεν θα θες να αποχωριστείς αυτό το φθινόπωρο

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ το oversize πουκάμισο, που έχει τρελάνει όλες τις instagrammers και κοστίζει μόλις 19,99€!

Το oversize look αυτή τη σεζόν μεσουρανεί τόσο στο Instagram όσο και στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Το συναντάμε σε classic κομμάτια όπως τζιν, φούστες, όσο σε πουκάμισα και τζάκετ.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει καθημερινά για εσάς και σας βρίσκει τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Γι' αυτό σήμερα βρήκε για εσάς το μοναδικό oversize πουκάμισο που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο μπορεί να φορεθεί απ' όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις.

Θα το βρείτε σε λευκό και σε μαύρο και είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα H&M της χώρας. Αν πάλι δεν έχετε το χρόνο να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα, υπάρχει και η λύση του e shop. Αγοράστε το πουκάμισο με ένα μόνο κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις για το τέλειο office look, ρίξε μια ματιά σε αυτό το παντελόνι από τα ZARA που ξεπουλάει "σαν τρελό".

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share