Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Ουρές" στα Bershka για το διχτυωτό κορμάκι που θα δώσει μια άλλη νότα στις αθλητικές σου εμφανίσεις

Προλάβετε το - Είναι συλλεκτικό!

1 Οκτωβρίου 2020 11:50

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το διχτυωτό κορμάκι με κουκούλα που θα απογειώσει τις αθλητικές σου εμφανίσεις.

Τα τελευταία χρόνια τα κορμάκια, οι φόρμες και τα κολάν έχουν πάρει άλλη θέση στις ντουλάπες μας και δεν προορίζονται μόνο για το γυμναστήριο αλλά ακόμη και για μία νυχτερινή έξοδο αφού με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Το Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα έκανε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων και βρήκε για εσάς ένα από τα κορυφαία κομμάτια της σεζόν και δεν είναι άλλο από αυτό το ιδιαίτερο κορμάκι.

Η διαφάνεια είναι αυτή που θα σου χαρίσει τον απόλυτο αισθησιασμό και παράλληλα θα σε κάνει να νιώσεις άνετα αγκαλιάζοντας τις καμπύλες και αναδεικνύοντας τα κατάλληλα σημεία. Αν πάλι έχεις τους ενδοιασμούς σου και προτιμάς τις πιο safe επιλογές, ρίξε μια ματιά σε αυτό το σατινέ φόρεμα που είμαστε σίγουροι πως θα ερωτευτείς.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka καθώς και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Βρήκαμε στα Bershka το πιο άνετο baggy τζιν που θα φοράς μέρα νύχτα

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το τέλειο baggy τζιν που κάνει πάταγο και έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 25,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές για να είσαι πάντα in fashion και παράλληλα να κάνετε οικονομία!

Έτσι και σήμερα λοιπόν, σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων εντοπίσαμε το παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα τζιν με ιδιαίτερο κόψιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε σωματότυπο και σε κάθε περίσταση.

Μπορείς να το φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου. Η φαρδιά του μέση είναι η μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη μέση σου να φαίνεται δαχτυλίδι και το "ριχτό" του κόψιμο αυτό που θα σου κρύψει εκείνα τα λίγα παραπάνω κιλάκια που βασανίζεσαι να χάσεις. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν δεν έχεις καταλήξει ακόμα για το παπούτσι που θα το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μποτάκια που είμαστε σίγουροι πως θα το λατρέψεις!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share