Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ZARΑ: Το passepartout μαύρο φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα αυτό το φθινόπωρο

Δεν θα θες να το αποχωριστείς!

25 Σεπτεμβρίου 2020 16:36
ZARΑ: Το passepartout μαύρο φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα αυτό το φθινόπωρο

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το passepartout μαύρο φόρεμα που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και τώρα θα το βρεις με 29,95 ευρώ.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο χαμηλές τιμές για να είστε πάντα In fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αυτή τη φορά το μάτι μας σταμάτησε στη νέα κολεξιόν των ZARA και συγκεκριμένα σε ένα φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Είναι γεγονός πως τα little black dresses είναι από τα πιο safe κομμάτια που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε όλες τις περιστάσεις μιας και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο day look.

Ένα τέτοιο κομμάτι σου παρουσιάζουμε κι εμείς που με τον κορσέ που έχει στο πάνω μέρος του θα κάνει ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση άκρως εντυπωσιακή.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο eshop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' το τώρα δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο ιδανικός συνδυασμός για το τέλειο φθινοπωρινό outfit, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μποτάκι και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Η απόλυτη τσάντα για τη φετινή σεζόν βρίσκεται στα Zara - Κοστίζει 29,95€

Θέλετε να αγοράσετε μια τσάντα, αλλά δεν έχετε βρει την κατάλληλη; Το Athensmagazine.gr, μετά από μια έρευνα αγοράς, βρήκε για εσάς το απόλυτο κομμάτι της σεζόν από τα καταστήματα Zara.

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια μαύρη τσάντα ώμου με καπάκι rock, την οποία και πρέπει να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας. Πρόκειται για μια τσάντα, που θα σας βολέψει σε όλες σας τις εμφανίσεις.

Μια μικρή περιγραφή

Μαύρη τσάντα ώμου. Λεπτομέρεια ραφές και τρεις θήκες. Η μία από αυτές κλείνει με φερμουάρ. Λουρί ώμου με αλυσίδα. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα. Για να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ. Αν πάλι θέλετε ένα πιο καλό τσαντάκι, δείτε εδώ μια ακόμα πρόταση του Athensmagazine.gr.

ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ROCK
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share